Myyntiassistentti Trafino Oy:lle

Myyntiassistentti Trafino Oy:lle

Sijainti
Vantaa, Helsinki, Espoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
20.5.2022

Kiinnostaako assistentin työ? Nyt haussa myyntiassistentti pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Trafino Oy:lle Vantaalle! Kannattaa jatkaa lukemista!

Työtehtäviisi myyntiassistenttina kuuluu tilausten käsittelyä, tarjouslaskentaa, tarjousten lähettämistä asiakkaille sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. Teet tiivistä yhteistyötä niin myynnin kuin muidenkin sisäisten sidosryhmien kanssa ja varmistat omalla panoksellasi, että asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua itselleen.

Sinulle voi olla jo kertynyt aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, olennaista kuitenkin on, että omistat positiivisen ja toimeen tarttuvan asenteen. Viihdyt hektisessä toimintaympäristössä, mutta myös rutiinitehtävien parissa. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudetkin tehtävät sekä työkalut nopeasti. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja ruotsin kielen osaamista ja englannin kielen osaaminen luetaan eduksesi.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, työ on kokoaikainen ja työsuhde vakituinen. Työpaikka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Vantaankoskella. Aloitus tehtävässä tapahtuu sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset osaksi reipashenkistä huippuporukkaa!

Kiinnostuitko? Kuulemme mielellämme sinusta lisää, hae tehtävää mahdollisimman pian ohessa olevan hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Trafino Oy

Trafino Oy on perustettu vuonna 1986. Yhtiö keskittyy liikenteenhallintalaitteiden myyntiin sekä vuokraukseen, ja sillä on laaja toimittaja- ja asiakasverkosto, joka on rakentunut kahden viime vuosikymmenen aikana. Pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja yhtiö työllistää 50 henkilöä.