Myyntiedustaja Pokas Oy:lle Tampereelle
2 päivää sitten

Myyntiedustaja Pokas Oy:lle Tampereelle

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.4.2024

Toiminnan kasvaessa haemme nyt myyntiedustajia Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. Olemme erikoistuneet omakotitalojen energiatehokkuuden parantamiseen. Palveluitamme ovat aurinkopaneelijärjestelmät, ilmalämpöpumput sekä ikkuna- ja oviremontit. Meillä on alalta yli kymmenen vuoden kokemus ja haluamme tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme kotien hyväksi vaivattomina palveluina. Arvostamme kotimaisuutta ja meille on myönnetty avainlipputunnus.

Aiempi kokemus ei myyntityöstä ei ole välttämättömyys, sillä koulutamme sinut tehtävään ja tarjoamme laadukkaan perehdytyksen. Vahva asiakashankintaorganisaatiomme tarjoaa hyvän tuen ja asiakaskäyntejä joka viikolle. Tehtävässä menestymiseen tarvitset oikean asenteen ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Pokas Oy:n aurinkoenergiapalveluiden lisäksi on mahdollista myydä myös ovi- ja ikkunaremontteja omakotitaloasukkaille.

Tarjoamme sinulle:

 • Loistavan työyhteisön
 • Mahdollisuuden edetä uralla
 • Kannustavan provisiopalkkauksen kuukausibonuksineen
 • Pokas Oy:n laadukkaan myyntikoulun
 • Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin

Odotamme sinulta:

 • Positiivista elämänasennetta ja ahkeraa työotetta
 • Halua kehittää itseään ja osaamistaan
 • Suomen kielen sujuvaa taitoa
 • Ajokorttia ja autonkäyttömahdollisuutta
 • Sopeutumista vaihtelevaan työrytmiin
 • Halua tehdä tulosta ja hyvää asennetta

Hyvät työntekijät on yrityksemme kasvun ja kehityksen kannalta yksi tärkeimmistä asioista ja siksi panostammekin heihin. Vuodelle 2024 yksi iso teemamme on työhyvinvointi ja esimerkiksi myyntitiimeillä on yhteiset viikoittaiset aamuliikunnat ja yrityksellä yhteisiä hyvinvointipäiviä.

Haethan tehtävään helposti ja nopeasti oheisen hakulinkin kautta! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Rakennus Oy:n kanssa. Lisätietoa tehtävästä antaa Pokas Oy:n Olli Määttä, olli.maatta@pokas.fi, puh: 0504311913

Lue meistä lisää osoitteessa www.pokas.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pokas Oy
Pokas Oy

Pokas Oy on erikoistunut omakotitalojen energiatehokkuuden parantamiseen aurinkopaneelijärjestelmien, ilmalämpöpumppujen sekä ikkunaremonttien keinoin, joita olemme tehneet vuodesta 2013 asti. Haluamme tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaidemme kotien hyväksi vaivattomina palveluina. Arvostamme kotimaisuutta ja meille onkin myönnetty avainlipputunnus. Työllistämme n. 80 henkilöä ympäri Suomen. Pokasilla satsataan jatkuvasti henkilöstön hyvinvointiin sekä asiakastyytyväisyyteen. Vuosien varrella työyhteisöön on juurtunut positiivinen ilmapiiri ja yhdessä tekemisen meininki. Töitä tehdään työaikana tosissaan mutta rennosti. Toiminnassamme työkavereiden, asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden arvostus on Pokasin yksi tärkein arvo. Haluamme että jokainen työntekijämme voi kokea oman työpanoksensa merkitykselliseksi.