Myyntineuvottelija, kevään aloitukset Oomi, Oulu

Myyntineuvottelija, kevään aloitukset Oomi, Oulu

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2022

Oomi Energia etsii kolmea innokasta myyntineuvottelijaa toiseen tiimiin kevään aloituksiin. Kokemuksen sijaan tärkeintä on asenne, sillä koulutamme ja perehdytämme tekijät aina hommiin. Hae meille töihin jo tänään! Tarjolla on joustavasti elämäntilanteesi mukaan joko osa-aikaista tai vakituista työtä.

Kokoamme toista Oomi myyntineuvottelija tiimiä ja aloitus tehtävässä olisi maalis-huhtikuun aikana. Energialla myyntineuvottelijan tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Jos olet kiinnostunut myynnistä, et pelkää uusia ihmisiä ja haluat kasvaa tehtävässä, tämä pesti on juuri sinulle. Oomi Energialla sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa palkkapussin kokoon, sillä tässä tehtävässä työpanoksesi huomioidaan!

Työtunteja on tarjolla joko 20h/vko tai 30h/vko. Jos elämäntilanteeseesi sopii paremmin joustavuus sekä ilta- ja viikonlopputyöt, sinua saattaa kiinnostaa osa-aikainen tehtävä, jossa työtunteja kertyy n. 20h/vko. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle joustavien työaikojen vuoksi. Ainoa vaatimuksemme on, että sitoudut kahden viikon alkukoulutukseen!

Mikäli olet kiinnostunut tekemään töitä kokopäiväsesti, tarjoamme työtunteja 30h/vko.

Mitä odotamme sinulta:

Olet reipas ja oma-aloitteinen, etkä pelkää puhua uusille ihmisille. Palat halusta auttaa ja ratkaista haasteita. Teet töitä ja tulosta hyvällä asenteella! Sinun ei kuitenkaan tarvitse vielä olla valmis paketti, sillä me perehdytämme kattavasti ja annamme myös jatkuvaa koulutusta henkilöstöllemme. Oomilla saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi, sinua odottaa lämminhenkinen ja kannustava tiimi sekä esimiehet!

Mitä tarjoamme sinulle:

Oomilla pääset myymään Oomi Energian tuotteita aina aurinkopaneeleista sähköön ja latausratkaisuihin. Saat selkeät tuotteet ja kokonaisuudet myytäväksesi, kontaktoit niin nykyisiä kuin uusasiakkaitakin, teet tilannekartoitusta ja mietit aktiivisesti, mitkä palveluratkaisut tai uudet palvelut ovat asiakkaan kannalta parhaimmat.

Oomilla työpanoksesi huomioidaan! Kokonaispalkkasi muodostuu myyntiesi mukaan provisiosta ja hyvän myyntisuorituksen myötä ansiot voivat olla n.2500-3500e kuukaudessa. Takaamme kuitenkin energiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen takuupalkan, joka on 30 h/ viikko työajassa 1839,20€/kk.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten saat meiltä nopeasti yhteydenoton.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Oomi Oy
Oomi Oy

Tässä työssä toistaiseksi voimassa olevat työsuhteet solmitaan Baronan kanssa. Barona on Oomi Energian kumppani. Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys ja työelämän uudistaja, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Baronan maailmassa jokainen, jolla on osaaminen ja asenne kunnossa, saa töitä juuri sellaisena kuin hän on. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle. Toimimme kansainvälisesti 10 eri maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.