Myyntineuvottelija, Oomi, Lahti

Myyntineuvottelija, Oomi, Lahti

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
26.3.2023

Oomi Energia etsii innokkaita myyntineuvottelijoita Lahden tiimiinsä. Kokemuksen sijaan tärkeintä on asenne, sillä koulutamme ja perehdytämme tekijät aina työhönsä. Työsuhde on vakituinen ja sisältää takuupalkan. Kiinnostuitko? Jatka lukemista!

Mitä tarjoamme sinulle:

Oomilla pääset myymään Oomi Energian tuotteita sekä osallistumaan mieleenpainuvan asiakaspalvelukokemuksen luomiseen.

Työtunteja on tarjolla 30h/vko ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin ja työrytmi on säännöllinen aamu- sekä iltavuoroissa. Oomin viihtyisä toimistotila sijaitsee Lahdessa Askonkadulla, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Meillä nautit vuokratyöntekijänäkin ison talon hyvistä eduista ja saat kattavan kehityspolun myyntityön ammattilaiseksi. Oomi Energialla sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa palkkapussin kokoon, sillä tässä tehtävässä työpanoksesi huomioidaan!

Miltä työpäivät näyttävät?

Työpäivät ovat monipuolisia, vaihtelevia ja sopivan kokoisilla haasteilla höystettyjä! Saat selkeät tuotteet ja kokonaisuudet myytäväksesi. Kontaktoit sekä uusia, että nykyasiakkaita, ratkot asiakaspalvelun tilanteita, teet tilannekartoitusta ja mietit aktiivisesti, mitä palveluratkaisuja tai uusia palveluita asiakkaamme voisivat tarvita!

Osaksi huipputiimiä

Tässä tehtävässä pärjäät, kun omaat reipasta ja oma-aloitteista työotetta, etkä pelkää puhua uusille ihmisille. Haluat auttaa ja ratkaista haasteita. Teet töitä ja tulosta hyvällä asenteella.

Mikä on parasta, meillä kannustetaan siihen, että saat olla täysin oma itsesi. Olemme avoimia erilaisille lähtökohdille ja persoonille ja pyrimme luomaan kulttuuria, jossa puhallamme yhteen hiileen ja autamme toinen toistamme. Täällä sinua siis odottelee lämminhenkinen ja kannustava tiimi ja esihenkilöt!

Oomilla työpanoksesi huomioidaan!

Takaamme energiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen vähimmäispalkan, joka on 1874,40€, kun työaika on 30h/vko. Palkkasi muodostuu myyntiesi mukaan provisiosta ja hyvää myyntisuoritusta tekevien myyjien palkkaus onkin vähimmäispalkkaa suurempi.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten saat meiltä nopeasti yhteydenoton. Työt alkavat huhtikuun alussa!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Oomi Oy
Oomi Oy

Oomi on huhtikuussa 2020 toimintansa aloittanut sähköyhtiö, joka arvostaa halpoja hintoja, selkeitä ja hyödyllisiä palveluja sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Oomi Energian ovat perustaneet: Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia. Oomin tarjoamaan kuuluvat sähkön myynti, aurinkopaneeliratkaisut sekä ratkaisut sähköautojen lataamiseen. Voimavarojamme vahvan asiakaspohjan lisäksi ovat perustajayritysten vuosien kokemus suomalaisesta energiakentästä sekä vahvat, paikalliset juuret ja asiakastuntemus ympäri Suomen.