Myyntineuvottelija Oomi, Oulu

Myyntineuvottelija Oomi, Oulu

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.7.2022

Oomi Energia etsii energisiä ja tavoitteellisia myyntineuvottelijoita Oulun tiimiinsä. Kokemuksen sijaan tärkeintä on asenne, sillä koulutamme ja perehdytämme tekijät aina työhönsä. Tarjolla on joustavasti elämäntilanteesi mukaan joko osa-aikaista tai vakituista työtä.

Myyntineuvottelijan tehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Jos olet kiinnostunut myynnistä, et pelkää uusia ihmisiä ja haluat löytää oman ''myyntiminäsi'', tämä pesti on juuri sinulle. Oomi Energialla sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa palkkapussin kokoon, sillä tässä tehtävässä työpanoksesi huomioidaan.

Työtunteja on tarjolla keskimäärin 30h/viikossa.

Mitä odotamme sinulta:

Olet reipas ja oma-aloitteinen, etkä pelkää puhua uusille ihmisille. Palat halusta auttaa ja ratkaista haasteita. Haluat työskennellä tavoitteellisesti ja sytyt tuloksellisesta toiminnasta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse vielä olla valmis paketti, sillä me perehdytämme kattavasti ja annamme myös jatkuvaa koulutusta henkilöstöllemme. Oomilla saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi, sinua odottaa lämminhenkinen ja kannustava tiimi! Tällä hetkellä työtä tehdään kahdessa eri vuorossa.

Mitä tarjoamme sinulle:

Oomilla pääset myymään Oomi Energian tuotteita. Saat selkeät tuotteet ja kokonaisuudet myytäväksesi, kontaktoit niin nykyisiä kuin uusasiakkaitakin, teet tilannekartoitusta ja mietit aktiivisesti, mitkä palveluratkaisut ovat asiakkaan kannalta parhaimmat ja toimivimmat.

Oomilla työpanoksesi huomioidaan! Kokonaispalkkasi muodostuu myyntiesi mukaan provisiosta ja hyvän myyntisuorituksen myötä ansiot voivat olla n.2500-3500e kuukaudessa. Takaamme kuitenkin energiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisen takuupalkan, joka on 30 h/ viikko työajassa 1874,40€/kk.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan heti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten saat meiltä nopeasti yhteydenoton.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Oomi Oy
Oomi Oy

Tässä työssä toistaiseksi voimassa olevat työsuhteet solmitaan Baronan kanssa. Barona on Oomi Energian kumppani. Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys ja työelämän uudistaja, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Baronan maailmassa jokainen, jolla on osaaminen ja asenne kunnossa, saa töitä juuri sellaisena kuin hän on. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle. Toimimme kansainvälisesti 10 eri maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.