Myyntineuvottelija, Valoo Täyskuitu

Myyntineuvottelija, Valoo Täyskuitu

Sijainti
Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Tuusula
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.11.2022

Valonnopeudella kasvava Valoo Täyskuitu on valokuitumarkkinoiden raikkain ja rohkein toimija. Tuomme laadukkaat, kestävät ja nopeat valokuituyhteydet mahdollisimman monen suomalaisen ulottuville.

Etsimme nyt myyntineuvottelijaa mukaan Valoo Täyskuidun kasvavaan toimintaan!

Työtehtävät

Päätehtäväsi työssä on Valoo Täyskuituliittymien myynti. Työssäsi kontaktoit potentiaalisia asiakkaita, sekä toimit kasvoinamme uudelle Valoo Täyskuitu brändille! Kartoitat asiakkaan kanssa yhdessä heidän tietoliikenneyhteystarpeitansa, solmien uusia sopimuksia.

Asiakaskohtaamiset tapahtuvat sekä puhelimen välityksellä että asiakkaiden kotona. Työ voi olla hyvin joustavaa ja sopii näin ollen niin vakituiseksi päivätyöksi kuin myös osa-aikaiseksi, esimerkiksi opintojen oheen. Työtä on tarjolla vähintään 20 h/vko, mutta mahdollisuuksien mukaan myös enemmän.

Valoo Täyskuitu on yksinkertainen paketti, jossa asiakkaamme saa yhdellä sopimuksella sekä fyysisen valokuituliittymän että laajakaistan. Olemme tutkitusti markkinoiden edullisin valokuitutoimittaja (Kauppalehti 13.3.2022). Joten tuotetta on mukava myydä hymyssä suin.

Etsimämme henkilö

• Sinulta löytyy rento ja positiivinen, mutta tavoitteellinen ote työntekoon. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta myynnistä vaan oma asenne ratkaisee työssä menestymisen!

• Suhtaudut myyntiin tavoitteellisesti, mutta kuitenkin asiakasta kuunnellen. Sinusta huokuu aito kiinnostus asiakasta kohtaan. Haluat kehittää asiakkaan palveluita sekä samalla itseäsi työntekijänä.

Tarjoamme sinulle

• Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen tiimiltäsi sekä alueen myyntivastaavalta koko työsuhteesi ajan.

• Työssä tarvittavat työvälineet, matkapuhelinedun sekä kilometrikorvaukset.

Myyntineuvottelijan takuupalkka on 13,29 €/h, jonka lisäksi tehtävässä on reilu ja kannustava provisiomalli. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, jolloin sinulla on käytössä Baronan kattavat työsuhdepalvelut sekä työsuhde-edut.

Valoo Täyskuidulla on tarjota jotain kaikille: asiakkailleen valtakunnan parhaan nettiyhteyden, ja työntekijöilleen innostavan ja lämpimän ympäristön tehdä aidosti merkityksellistä työtä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae mukaan nopeasti!! Me Valoo Täyskuidulla rakennamme tulevaisuuden Suomea. Missiomme on taata kaikkialle Suomeen yhdenvertaiset mahdollisuudet erinomaisiin nettiyhteyksiin. Lue lisää: www.valoo.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa