Myyntipäällikkö Alma Medialle Pirkanmaalle

Myyntipäällikkö Alma Medialle Pirkanmaalle

Sijainti
Tampere
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.1.2022

Sytytkö itsenäisestä ja vastuullisesta myyntityöstä, jossa pääset vaikuttamaan eri toimialojen markkinointiin? Omaatko jo kokemusta B2B-myynnistä? Mikäli kyllä, meillä on sinulle tarjolla mielenkiintoinen mahdollisuus digitaalisten mainosratkaisujen myynnin parissa!

Etsimme Alma Medialle Pirkanmaalle energiseen tiimiin myynnistä ja markkinoinnista innostuvaa

myyntipäällikköä

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Alma Median kanssa.

Työroolissasi pääset suunnittelemaan markkinointia yhdessä yrityspäättäjien kanssa. Autat asiakkaitasi menestymään tarjoamalla heille uusia ideoita ja toimivampaa mainontaa. Myyt digitaalisia mainosratkaisuja, videoita ja sisältömarkkinointia Alman medioihin. Työsi on liikkuvaa ja joustavaa, työpisteesi sijaitsee Tampereella Alman tiloissa.

Odotamme sinulta innostusta sekä kiinnostusta markkinointia kohtaan, mutta tärkeämpää on aktiivinen, intohimoinen ja itsenäinen ote myyntityöhön. Olet idearikas ja rohkea, sinulla on lupa kehittyä, kokeilla, uskaltaa, rakentaa uutta, epäonnistua ja yrittää uudelleen. Innostut uudesta ja koet digitaalisen ympäristön luontevaksi.

Toivomme sinulta myynnillistä osaamista, kokemusta uusasiakashankinnasta, reipasta asennetta ja soveltuvaa kaupallista tutkintoa. Asiakkaasi sijaitsevat eri puolilla Pirkanmaata, joten tarvitset työssäsi omaa autoa.

Tarjoamme upean mahdollisuuden rakentaa mediamainonnan tulevaisuutta yhdessä erinomaisen tiimin kanssa sekä paljon mahdollisuuksia kehittyä ison talon sisällä.

**Tartu tilaisuuteen ja ota rohkeasti askel kohti uutta! **

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lähetä meille hakemuksesi ansioluettelolla sekä palkkatoiveella varustettuna pe 30.1.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Alma Medialla myyntiryhmän päällikkö Tero Lipsonen p. 050 310 3049 ja Baronalla rekrytointikonsultti Kati Blinnikka p. 050 370 8435.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Alma Media Suomi Oy
Alma Media Suomi Oy

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Iltalehti, Kauppalehti, Talouselämä, Etuovi.com, autotalli.com, Nettiauto ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.