Myyntipäällikkö ParkkiPate Jyväskylä

Myyntipäällikkö ParkkiPate Jyväskylä

Sijainti
Jyväskylä, Kuopio
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.9.2022

Innostutko myynnistä ja asiakaskohtaamisista? Haluat saavuttaa tuloksia ja haastaa itseäsi? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi myyntipäällikkömme!

Haemme ParkkiPatelle liikekiinteistöjen myyntipäällikköä. Myyntialue kattaa Jyväskylän sekä Kuopion kaupungit lähialueineen. Työssäsi autat asiakkaita ratkaisemaan pysäköintiin liittyviä haasteita tarjoamalla asiakkaan tarpeisiin sopivia veloituksettomia pysäköintiratkaisuja ja tuottoja tarjoavia pysäköintipalveluita. Asiakaskuntasi koostuu pääosin isännöitsijöistä ja liikekeskuksien omistajista. Potentiaalista asiakaskuntaa ovat liike- ja kauppakeskukset, urheilukeskukset ja muut yrityskiinteistöt.

Tehtäväkenttäsi

Myyntipäällikkönä työsi ytimessä on potentiaalisten asiakkuuksien löytäminen ja uusasiakashankinta, jonka ohella huolehdit asiakassuhteiden käynnistymisestä ja ylläpidosta. Työskentelet osana myyntitiimiä, mutta vastaa itsenäisesti oman myyntialueesi myynnistä ja kehittämisestä.

Mitä odotamme?

Tuloshakuisena omaat intohimoa myyntiä ja uusasiakashankintaa kohtaan. Haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi ja haastaa niin itseäsi, kuin muita onnistumaan. Laadukkaiden asiakaskohtaamisten kautta haluat päästä ratkaisemaan asiakkaiden haasteita tarjoamiesi palveluiden avulla ja ylittämään asiakkaan odotuksia. Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta b2b myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Alan konkari sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ja tehtävä sopii hyvin myös b2b myynnissä uraa rakentavalle.

Tarjoamme sinulle

Itsenäisen työn, tiimin tuella ja mahdollisuuden organisoida oman työpäiväsi. Kokoaikaisessa ja vakituisessa tehtävässä palkkaus koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta. Alussa kuitenkin maksamme bonusta pohjapalkan päälle asiakaskäynneistä ja tarjouksista ensimmäisiltä kolmelta kuukaudelta. Asiakaskäynneillä voit hyödyntää yrityksen autoa tai halutessasi on myös mahdollisuus työsuhdeautoon.

Etkö enää et malta olla laittamatta hakemusta? Vakuuta meidät ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Parkkipate Oy
Parkkipate Oy

ParkkiPate on valtakunnallisesti toimiva pysäköintiratkaisujen tuottaja, jonka palveluun kuuluvat maksullisen pysäköinnin operointi sekä yksityinen pysäköinninvalvonta. Yrityksen asiakkaina on kasvava joukko mm. hotelleja, sairaaloita, kauppakeskuksia ja liikekiinteistöjä. ParkkiPate on pysäköintialan suurin työllistäjä Suomessa, jonka palveluksessa työskentelee yli 120 pysäköintialan ammattilaista. Liikevaihtomme oli 2021 päättyneellä tilikaudella oli 10,6 miljoonaa euroa. Pysäköintiratkaisumme edustavat aina uusinta teknologiaa. Tuoteperheeseemme kuuluu mm. pysäköintilippuautomaatit, sähköautojen latauspisteet, pysäköintilupien sopimushallinta, puomittomat kamerapohjaiset ratkaisut, sekä puomilliset pysäköintialueet.

Tutustu yritykseen