Myyntipäällikkö, Varavoima ja Sähköistys

Myyntipäällikkö, Varavoima ja Sähköistys

Sijainti
Helsinki, Kerava
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.11.2022

Etsimme Myyntipäällikköä varavoima- ja sähköistyspalveluja vuokraavaan uuteen liikkeeseen tukemaan Avesco Rent Oy:n kasvua. Osana uutta ja dynaamista organisaatiota pääset käynnistämään ja kehittämään varavoima- ja sähköistystuotteiden vuokrausliiketoimintaa. Toiminnan tukena on kokenut ja menestyvä kansainvälinen organisaatio.

Myyntipäällikkönä tehtävänäsi on Avesco Rentin varavoimatuotannon ja sähköistyspalveluiden vuokraustoiminnot ja niiden kehittäminen. Tarjoat ja lasket asiakkaille ratkaisuja tilapäisiin sähkö- ja varavoimatarpeisiin ja heidän projekteihinsa infra-, teollisuus- ja tapahtumasektoreilla, joten tehtävässä vaaditaan sähköalan tuntemusta. Lisäksi CAD-osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi sähköinsinööritaustaiselle henkilölle.

Odotamme, että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja olet myynti- ja ratkaisukeskeinen proaktiivinen henkilö. Lisäksi toivomme, että vuokrausala on sinulle entuudestaan tuttua. Tehtävässä suureksi eduksi on, mikäli sinulla on kokemusta infrastruktuurin, teollisuuden tai tapahtuma-aloilta.

Olet tavoitteellinen ja itsenäinen toimija, joka haluaa luoda ratkaisuja asiakkaillemme. Nautit verkostoitumisesta ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti.

Sinulla on hyvät IT-taidot ja tarjoamiemme kattavien koulutustemme avulla pystyt käyttämään CRM- ja ERP-järjestelmätyökalujamme helposti päivittäisessä työssäsi.

Työ on liikkuvaa ja varsinaisen toimipisteen sijainti on joko Uudellamaalla, Turussa tai Tampereella.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön ja hyvät edut (terveyshuolto, lounasetu, liikuntaetu ja autoetu). Kokonaispalkka määräytyy kiinteästä kuukausipalkasta ja vuosittaisesta bonuksesta.

Mikäli kiinnostuit työstä ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meille hakemus ansioluetteloineen oheisesta linkistä. Lisätietoja antaa Baronan rekrytointikonsultti Tommi Puustinen, tommi.puustinen@barona.fi / 0504548948. Barona vastaa rekrytointiprosessista, mutta tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Avesco Rentin kirjoille.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Tommi Puustinen
Tommi Puustinen
Avesco Rent Oy
Avesco Rent Oy

Avesco Group edustaa maailmanlaajuisesti tunnettua ja arvostettua Caterpillar-tuotemerkkiä Suomessa, Sveitsissä ja Baltian maissa. Avesco Suomi on erikoistunut uusien ja käytettyjen CAT maansiirtokoneiden, -laitteiden, -varaosien ja - huoltojen myyntiin, kun puolestaan Avesco Rent keskittyy yksinomaan vuokrausliiketoimintaan, joka kattaa CAT koneet ja muut tuotemerkit, infraan liittyvät laitteet ja työkalut, generaattorit ja voimalähteet sekä niihin liittyvät ammattilaispalvelut. Avesco ja Avesco Rent Group ovat osa sveitsiläistä perheomisteista Swiss Avesco Groupia, joka on markkinajohtaja alueellaan Keski Euroopassa. Avesco Rentillä on kokemusta ja historiaa vuokrausliiketoiminasta yli 30 vuoden ajalta. Olemme markkinajohtaja Sveitsissä sekä kolmen suurimman toimijan joukossa Baltian maissa. Avesco Rent Group työllistää tällä hetkellä yli 180 vuokrausalan ammattilaista neljässä maassa, joista jokainen on arvokas osa Avesco Rent perhettä. Vastikään perustettu Avesco Rent Oy tähtää vuokrausliiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen Suomessa. Avesco Rent tavoittelee kumppanuutta infra-alan yritysten kanssa, jonka lisäksi yhteistyötä kehitetään myös tapahtuma-alan, teollisuuden sekä muiden toimialojen kanssa. Suomen isoimpiin kaupunkeihin perustettavien toimipisteiden sekä tulevan verkkovuokrausalustan kautta, yhtiömme tarttuu toimeen tarjotakseen asiakkaillemme innovatiivista sekä luokkansa parasta kone- ja laitevuokrauspalvelua vuonna 2023, myös Suomessa.