Myyntireskontra-asiantuntija, Turku ja Helsinki

Myyntireskontra-asiantuntija, Turku ja Helsinki

Sijainti
Helsinki, Turku
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.1.2023

Etsimme pohjoismaiseen Kredinor Groupiin kuuluvalle Modhi Finland Oy:lle innokasta ja tarkkaa kollegaa myyntireskontra-asiantuntijan tehtävään Turkuun tai Helsinkiin. Työskentelet osana kolmen hengen maksuliikennetiimiä ja olet tiiviisti yhteyksissä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävissäsi vastaat päivittäisistä myyntireskontran tehtävistä ja uusien asiakasintegraatioiden sujuvasta läpiviennistä. Työsuhde on vakituinen.

Sinulla on tilaisuus päästä osaksi Modhi Finlandin mahtavaa työyhteisöä. Tiimimme hyvä henki välittyy kauas ja olemme avoimia, ystävällisiä, auttavaisia ja reiluja. Etsimme joukkoomme oikean asenteen omaavia tekijöitä, positiivisia, motivoituneita, reippaita ja itseohjautuvia – hyvä ja energinen asenne ratkaisee. Meillä arvostetaan työkaveria ja työyhteisöä.

Tehtävissäsi vastaat päivittäisistä myyntireskontran tehtävistä, joita ovat mm. myyntisaamisten seuranta, reskontran päivittäminen, raportointi, maksumuistutusten käsittely ja laskujen siirto perintään. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja toivommekin, että sinulla on kiinnostusta osallistua palvelukehitykseen. Osallistut asiakasintegraatioprojekteihin ja vastaat palvelukonseptin operatiivisesta sujuvuudesta oman vastuualueesi puolesta. Työ vaatii tekijältään joustavuutta, soveltamiskykyä ja ennakoivaa otetta. Kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi.

Edellytämme:

  • Useamman vuoden kokemus myyntireskontran, kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävistä
  • Työhön soveltuvaa koulutusta
  • Hyvää Excel- ja järjestelmäosaamista
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

Uudet ja modernit toimitilamme sijaitsevat Turussa kauppatorin laidalla KOP-kolmiossa ja Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien päässä Vallilassa. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut yrityksemme tapojen mukaisesti, joihin tällä hetkellä kuuluu mm. laaja työterveys sekä täysi lounas- ja liikunta/kulttuurietu. Voit halutessasi työskennellä myös joustavasti etänä.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme puhtaita luottotietoja ja tiedot tarkistetaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetäthän CV:n ja hakemuksesi palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.01.2023. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Leppänen puhelimitse +358 46 922 7672 tai sähköpostitse julia.leppanen@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Modhi Finland Oy
Modhi Finland Oy

Olemme osa pohjoismaista Kredinor -konsernia. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa laskutukseen ja avoimiin laskusaataviin liittyvissä asioissa. Perintäpalveluidemme keskiössä on inhimillinen ja joustava asiakaspalvelu. Luomme tulevaisuuden ratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa kaikille osapuolille. Asiakaslähtöistä toimintaamme ohjaa ”We help you make it” slogan

Tutustu yritykseen