Nokian mylly prosessihenkilö

Nokian mylly prosessihenkilö

Sijainti
Nokia, Tampere
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
30.1.2022

Etsimme asiakkaallemme Raisio-konserniin kuuluvalle Nokian myllylle prosessihenkilöä. Työsuhde solmitaan suoraan Raision kanssa ja työsuhde on alustavasti vuoden loppuun, mutta mikäli tilanne sallii, mahdollisuus on myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on vuorotyötä.

Elovena®-tuotteita valmistavalla Nokian myllytuotantolaitoksella yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Etsimme toimeen tarttuvaa henkilöä, joka viihtyy vaihtelevien työtehtävien äärellä. Hoidat työssäsi useita erilaisia tehtäviä tuotteen valmistuksesta pakkaamiseen. Tehtäviisi kuuluu prosessin ohjaukseen ja valvontaan, raaka-aineiden ja elintarviketuotteiden käsittelyyn sekä tuotteiden valmistukseen liittyviä monipuolisia tehtäviä.

Arvostamme prosessi- tai elintarviketekniikan koulutusta sekä kokemusta prosessi- tai elintarviketeollisuudesta. Työssä tarvitaan hygieniapassia ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Odotamme sinulta vastuuntuntoa ja tarkkuutta. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä oppimishalu auttavat sinua työssäsi. Tulet saamaan hyvää kokemusta myllytuotannon monipuolisista tehtävistä ja pääset kehittämään osaamistasi. Työ on seisomatyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen hyvän yhteishengen tuotantolaitoksessa. Tutustu yhdeksään hyvään syyhyn työskennellä Raisiolla!

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta ja olet kiinnostunut laadukkaan kotimaisen ruuan tuotannosta, niin haethan paikkaa pian Baronan sivujen kautta. Lisätietoja paikasta antaa Baronalla Noora Wahlberg sähköpostilla noora.wahlberg@barona.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä eli haastattelemme jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ravintoraisio Oy
Ravintoraisio Oy

Me Raisiolla teemme ruokaa suurella sydämellä, tarkoituksenamme tuoda terveyttä meille ja maapallolle. Yrityksemme kasvu perustuu kolmeen painopistealueeseen: Benecol®-tuotteisiin ja kasvistanoliesteriratkaisuihin, kasvipohjaiseen ruokaan sekä kaurapohjaisiin kuluttajatuotteisiin ja kauraan teollisuuden raaka-aineena. Tunnettuja brändejämme ovat mm. Benecol®, Beanit®, Härkis®, Elovena®, Sunnuntai®, Torino® ja Benella®. Raision tuotteissa korostuvat hyvinvointi, terveellisyys, hyvä maku ja vastuullisuus. Raision arvot – rohkeus, reiluus ja innostus – ohjaavat meitä kohti tavoitteitamme. Raision osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli noin 234 miljoonaa euroa ja liiketulos noin 28 miljoonaa euroa. Raisio työllistää noin 400 henkilöä. www.raisio.com