Nuorempi sähkösuunnittelija

Nuorempi sähkösuunnittelija

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.3.2023

Olisitko sinä Creator #127?

Olemme reilussa neljässä vuodessa kasvaneet kyseenalaistetusta start-upista asiakkaiden ja työntekijöiden arvostamaksi insinööritoimistoksi, jossa työntekijöiden vaihtuvuus on erittäin vähäistä. Yrityskulttuurissamme arvostetaan työntekijöitä yksilöinä, panostetaan ihmisten hyvinvointiin ja vaalitaan yhteisöllisyyttä.

Haemme lisävahvistuksia sähkösuunnitteluun. Organisaatiossamme työskentelee tällä hetkellä vajaa 100 sähkö-, mekaniikka- ja automaatiosuunnittelijaa, olisitko sinä seuraava?

Tulevat työtehtävät vaihtelevat melko paljon riippuen projektista, osaamisestasi sekä toiveistasi. Meillä näihin saa vaikuttaa, sillä haluamme että olet arkipäiväiseen työhösi tyytyväinen. Liiketoimintamme koostuu asiakkaille toteutettavista projekteista, joten yhteneväistä kaikille työtehtäville on se, että työskentelet asiakasrajapinnassa kone- ja laitesuunnittelun parissa. Projektisi voivat suuntautua esim. kaivos- tai mineraalinjalostusteollisuuteen, tuotantolaitoksiin, energiaratkaisuihin tai liikkuviin koneisiin.

Suunnittelijan rooli Creatorsilla edellyttää teknistä koulutusta sekä itseohjautuvaa asennetta, sillä olemme esimiehetön organisaatio. Aikaisempi kokemus suunnittelutyöstä on eduksi, mutta myös mallintaminen koulu- tai vapaa-ajan projekteista riittää. Suunnitteluohjelmistona käytämme yleensä EPLAN:ia tai Cadmaticia, joten näiden osaaminen on eduksi. Tarvittaessa koulutamme sinut tietyn ohjelmiston osaajaksi.

Mikäli olisit halukas kuulemaan lisää meistä tai asiakasprojekteistamme, ole yhteydessä Henriin (043 824 4822 tai henri@creators.fi) mahdollisimman pian.

Huomioithan, että täytämme positiot heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jätä hakemustasi hakuajan viimeiselle päivälle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Creators Oy
Creators Oy

Creators on työntekijälähtöinen suunnittelua tarjoava yritys, jossa tärkeintä on työntekijöidemme innostus, työssä viihtyminen sekä korkea asiakastyytyväisyys. Vaalimme ja arvostamme työkulttuuria, jossa korostuvat omaehtoisuus, kyvykkyys ja yhteisöllisyys. Haluamme olla suunnittelijoiden yhteisöllisin, joustavin ja jatkuvaa oppimista tukevin työyhteisö. Liikevaihtomme oli viime vuonna jo yli 8M€ ja työllistämme tällä hetkellä noin 100 teknistä suunnittelijaa. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä sekä Tampereella.

Tutustu yritykseen