Ohjelmistorobotiikan kehittäjä

Ohjelmistorobotiikan kehittäjä

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
14.12.2022

Haluatko päästä näkemään kätesi jäljet Suomen vetovoimaisimman finanssialan toimijan prosesseissa, ollen osana automaation edelläkävijätiimiä?

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Tribedo vauhdittaa OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme automaatiosta innostuvaa Developeria OP:n Prosessiautomaatio - yksikköön Helsinkiin.

Prosessiautomaatio- yksikkö ratkaisee OP Ryhmän eri liiketoimintojen automaatiotarpeita esimerkiksi ohjelmistorobotiikan, prosessimoottorin ja työpöytäautomaation avulla. Toimimme läheisessä yhteistyössä niin liiketoimintojen, teknisten asiantuntijoiden kuin esimerkiksi OP:n tekoälykehittäjien kanssa.

Developerina vastaat ohjelmistorobotiikka ratkaisujen teknisestä ylläpidosta ja kehityksestä. Osallistut myös robotiikkaan liittyvän dokumentaation ylläpitoon sekä toimintamallien kehittämiseen. Teet töitä tiiviisti noin 10 hengen ydintiimin kanssa. Toimit lisäksi läheisessä vuorovaikutuksessa automaatioratkaisuja hyödyntävien liiketoimintayksiköiden kanssa. Lisäksi tukenasi on koko Prosessiautomaatio -yksikön väki.

Tehtävässä menestyminen edellyttää riittäviä tietoteknisiä valmiuksia, sekä aiempaa kokemusta ohjelmistorobotiikan kehitys- ja/tai ylläpitotehtävistä. Aiempi kokemus BluePrism työkalun käytöstä on eduksesi.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen, ja erinomaiset puitteet työskentelylle. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työllistyt Tribedo Oy:n kautta, tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan pian!

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus ja tarkistetaan myös luottotiedot.

Edistämme rekrytointiprosessia haastatteluiden osalta jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian!

Lisätietoa tehtävästä antaa Mikko Laine, mikko.laine@op.fi

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Tribedo Oy
Tribedo Oy

Tribedo on OP Ryhmän 2001 perustama ja 2021 lähtien yhdessä Bravedon kanssa omistama palveluyhtiö. Tribedolla (ent. Opset) on vahva ymmärrys sekä OP Ryhmän että finanssialan erityispiirteistä. Tribedo toimii 5 eri paikkakunnalla ja työllistää yli 800 alan ammattilaista.