Oletko Iltalehden uusi YÖTOIMITTAJA?

Oletko Iltalehden uusi YÖTOIMITTAJA?

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
6.7.2022

Tarjoamme itsenäistä ja mielenkiintoista työtä arvostetussa mediatalossa. Etsimämme Iltalehden uutistoimittaja laatii uutisia yövuorossa verkkoon. Työlläsi on valtava merkitys, sillä huolehdit ettei iso uutistoimitus hiljene yölläkään.

Tehtävässä pääset tutkimaan ajankohtaisia aiheita niin koti- kuin ulkomailta. Tuotat sisältöjä terävillä uutiskärjillä joskus jopa koko maailmaa koskettavista tapahtumista. Saat arvokasta kokemusta suuresta mediatalosta ja sen toimintatavoista. Toimit itsenäisesti ja pääset vaikuttamaan median tarjoamaan sisältöön.

Aiempi kokemus uutistoimittajan työstä on välttämätön, sillä työ on itsenäistä ja melko vaativaa. Autamme sinut luonnollisesti alkuun uudessa toimenkuvassasi. Saat hyvän perehdytyksen toimituksen tapoihin, järjestelmiin ja tehtäviisi.

Työ on osa-aikaista ja vuorot voivat sijoittua sovitusti sekä arki- että viikonloppuöihin. Palkkaus on alan työehtosopimusten mukainen lisineen. Yö- ja viikonloppulisät mahdollistavat sen, että vähemmällä työmäärällä ansaitset saman verran kuin vastaavassa päivätyössä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Toivomme hakijoilta hyviä journalistisia valmiuksia, yleissivistystä politiikan ja kulttuurin aloilta sekä laajaa kiinnostusta maailman asioihin. Sinulla on luonnollisesti sujuva kynä ja halu toimia toimittajan työssä. Hyvä englannin kielen taito on ehdoton vaatimus, sillä työssä seurataan ulkomaisia uutismedioita ja tuotetaan niiden sisällöistä suomenkielisiä uutisia. Muusta kielitaidosta on etua.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa ja työllistyt Barona Luovan vuokratyöntekijäksi. Lähetäthän meille hakulomakkeen kautta hakemuksesi sekä CV:si. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana, joten ei kannata aikailla hakemuksen jättämisen kanssa. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointikonsultiltamme Emmi Tammenniemeltä sähköpostitse emmi.tammenniemi@barona.fi. Haethan tehtävään 6.7 mennessä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa