Oletko sinä seuraava ravintola-alan tähti?

Oletko sinä seuraava ravintola-alan tähti?

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
29.9.2023

Kiinnostaako ravintola-alalla työskentely, mutta sinulla ei vielä ole alan työkokemusta tai osaamista? Meillä on sinulle ratkaisu: osallistu järjestämäämme Raflateam -valmennukseen ja olet valmis aloittamaan ravintola-alan työt! Ainoa vaatimus on, että sinulla on positiivinen ja reipas asiakaspalveluasenne, haluat oppia uutta ja olet valmis sitoutumaan työvuoroihin!

Mikä ihmeen Raflateam?

Raflateamin käytännönläheisessä kaksipäiväisessä valmennuksessa opit ravintola-alan kuumimmat kikat aina lautasten kantamisesta ja viinipullon esittelystä kiireisimmänkin serviisin hallintaan. Lyhytkoulutuksemme jälkeen sinulla on kaikki tarvittavat asiakaspalvelutyön perustaidot, jotta pystyt aloittamaan ravintoloissa työskentelyn!

Raflateam järjestetään Oulussa ti-ke 03.-04.10.2023. Valmennus on maksuton mukaan valituille hakijoille.

Mitä Raflateamin jälkeen?

Käytyäsi valmennuksen pääset työskentelemään asiakkaillamme erilaisissa ravintoloissa ja oppimaan lisää työstä käytännössä. Baronan kautta pystyt työskentelemään joustavasti esimerkiksi opiskelujen ohessa. Sinulla on mahdollisuus tutustua moneen eri yksikköön ja saada paljon uusia työkavereita. Ehkäpä onnistut myös löytämään itsellesi kesätyöpaikan tulevalle kesälle - kevät ilman stressiä kesätyöpaikasta kelpaisi ehkä myös sinulle?

Kuinka pääsen mukaan?

Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi linkin takaa löytyvän hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian! Paikkoja on vain rajallinen määrä ja ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa