On-Site Technician Fujitsulle

On-Site Technician Fujitsulle

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
25.5.2022

Etsimme nyt työasemaosaaja liikkuvaan lähituki- ja asennustehtävään Fujitsulle. Haluaisitko sinä päästä osaksi tunnettua IT alan yritystä sekä asiantuntevaa mutta nuorekasta työyhteisöä? Onko sinulle asiakkaiden parissa työskentely luontevaa ja saat hyvän fiiliksen siitä, kun asiakkaan ongelma ratkeaa sinun työpanoksellasi?

Tulevassa työssäsi ratkot teknisiä ongelmatilanteita ja teet mm. työasemiin, oheislaitteisiin sekä mobiililaitteisiin liittyviä asennuksia. Fujitsulla pääset työskentelemään asiantuntevassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä. Työ on liikkuvaa Lahden seudulla yritysasiakaskohteissa.

Tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jos pidät asiakasrajapinnassa toimimisesta ja teknisten ongelmien ratkaisemisesta. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta IT-tuen tehtävistä, mutta jos et vielä hallitse kaikkia IT-alan kiemuroita, arvostamme myös halua ja motivaatiota kehittyä alan ammattilaiseksi. Voit siis olla esimerkiksi vastavalmistunut tai valmistumassa oleva IT-alan osaaja tai jo työkokemusta kerryttänyt IT-asiantuntija. Katsomme myös IT-alan harrastuneisuuden eduksi.

Toivomme sinulta:

 • soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia alan opintoja
 • vahvaa osaamista Windows työasemaympäristöistä
 • kokemusta AD käyttäjähallinnasta
 • aiempaa kokemusta tikettijärjestelmän käyttämisestä
 • asiakaslähtöistä työskentelyotetta
 • kykyä toimia kiireisissäkin tilanteissa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti
 • sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
 • ajokorttia ja omaa autoa

Tarjoamme:

 • monipuolisia työtehtäviä isossa organisaatiossa
 • mahdollisuuden laajentaa osaamistasi teknisen tuen kentässä
 • asiakasyrityksemme vahvan osaamisen ja loistavat tiimikaverit työsi tueksi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä toukokuussa. Kyseessä on määräaikainen työsuhde kesän 2022 ajalle, tarkka kesto tarkentuu vielä.

Kiinnostuitko? Lähetäthän meille hakemuksesi ja CV:n mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuajalla. Toteutamme haastattelut etäyhteyksiä hyödyntäen.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Fujitsu Finland Oy
Fujitsu Finland Oy

Fujitsu Finland Oy on digitaalisuuden edelläkävijä, jonka innovatiiviset ict-palvelut auttavat asiakkaita kehittämään uutta liiketoimintaa. Tarjoamme täyden valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Suomessa meillä on toimintaa noin 20 paikkakunnalla. Fujitsu auttaa organisaatioita ja yrityksiä rakentamaan tulevaisuutta turvallisesti ja kestävästi. Monipuolisen teknologia- ja palveluosaamisemme avulla asiakkaamme pysyvät kehityksen kärjessä. Tarjoamme asiakkaan luottokumppanin roolissa ict-ratkaisut tiedon saatavuuteen, integrointiin, jalostamiseen ja hyödyntämiseen.