Tule osaksi LPP perhettä!

Tule osaksi LPP perhettä!

Tule rakentamaan kanssamme LPP:n menestystarinaa!

Vuonna 2019 Suomeen rantautunut LPP on kasvanut nopeasti ja nyt myymälöitä on yli 20 ympäri Suomea. Omistamme Reservedin, Croppin, Housen, Mohiton ja Sinsayn muotibrändit, jotka tarjoavat monipuolisia pukeutumistyylejä jokaiseen makuun.

Etsimme työntekijöitä eri puolille Suomea sijoittuviin LPP:n myymälöihin. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae!

Kolme trendikästä syytä liittyä joukkoomme 👇
Kolme trendikästä syytä liittyä joukkoomme 👇1. Monipuoliset työtehtävät: Työskentele viiden kansainvälisen muotibrändin parissa monipuolisissa tehtävissä – pääset kokemaan muodin monimuotoisuuden ja kehittämään taitojasi. 2. Perheyrityksen lämmin ilmapiiri: Tule osaksi LPP:n suurta perhettä, jossa jokainen työntekijä on arvokas ja tärkeä osa tiimiä – luodaan yhdessä lämmin ja kannustava työympäristö. 3. Muodin harjalla: Liity joukkoomme ja ole osana muodin eturintamaa. LPP tunnetaan innovatiivisesta ja rohkeasta otteestaan muotimaailmassa – saat mahdollisuuden vaikuttaa ja osallistua uusimpien trendien luomiseen.

LPP avoimet työpaikat

LPP:n muotibrändit ⬇️

Reserved

Reserved on muotibrändi, joka tuo mallistoissaan esille viimeisimpiä muodin trendejä ja tarjoaa viikoittain uutuustuotteita myymälöissään. Brändin suunnittelijat saavat inspiraatiota catwalk-maailmasta ja muotivaikuttajilta. Reservedillä on yli 450 myymälän verkosto, jonka lippulaivaliikkeet sijaitsevat muodin pääkaupungeissa kuten Berliinissä ja Lontoossa.

Lue lisää!

Cropp

Cropp edustaa urbaania elämäntyyliä ja katumuotia. Brändi on suunnattu omalla tavallaan eläville nuorille, jotka haluavat ilmaista yksilöllistä tyyliään. Suunnitellessaan mallistoaan Cropp tekee yhteistyötä eri suunnittelijoiden ja graffititaiteilijoiden kanssa. Cropp toimii myös yhteistyökumppanina tapahtumissa, jotka on suunnattu nuorille taiteilijoille ja intohimoisille harrastajille.

Lue lisää!

House

House on rento muotibrändi, joka on suunnattu sekä naisille että miehille. Tarjoamme vaihtoehtoja kaikille, jotka haluavat pysyä aallonharjalla viimeisimmistä trendeistä. Myymälöistämme löydät rentoja vaihtoehtoja ja uusiutuvia muotitrendejä, jotka sopivat jokaiseen tyyliin. Suunnittelijamme hakevat inspiraatiota sosiaalisesta mediasta, catwalkeilta ja kaduilta.

Lue lisää!

Mohito

Mohito tarjoaa muotia asiakkaille, jotka arvostavat urbaania tyyliä. Mohiton mallistot on suunniteltu itsevarmoille naisille, jotka kaipaavat tyyliinsä rennon huoletonta otetta. Mallistoissa korostuvat kansainväliset muotitrendit ja feminiinisyys. Mohitolta löytyy erinomaisia vaihtoehtoja niin työhön kuin vapaa-ajalle.

Lue lisää!

SiNSAY

Sinsay on suunnattu muodista innostuville rohkeille persoonille, jotka seuraavat muotimaailman trendejä. Sinsay haluaa tuoda trendivaatteet kaikkien saataville. Brändi tarjoaa edullisia vaihtoehtoja, minkä ansiosta trendikkäät farkut ja t-paidat ovat kaikkien saatavilla. Mallistoissa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikkyys rentoa otetta unohtamatta.

Lue lisää!
LPP
LPPOmistamme viisi muotibrändiä: Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay, jotka löytyvät kansainvälisesti yli 1700 myymälästä. Työllistämme yhteensä jopa yli 25 000 lahjakasta työntekijää. Innovaatiomme ja luovuutemme leviävät ympäri maailmaa, tuoden uusia ideoita ja tyylejä Lontoosta Berliiniin ja Shanghaista Tel Aviviin. Liity mukaan tekemään historiaa muodin maailmassa!Lue lisää!