Liity LPP:n tiimiin

Liity LPP:n tiimiin

Tule rakentamaan kanssamme LPP:n menestystarinaa!

LPP tuli Suomeen rytinällä kolme vuotta sitten, kun kauan odotetut brändit Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay saapuivat Suomen markkinoille. Mall of Triplassa sijaitsevat liikkeemme ovat olleet menestys, ja nyt tarinamme saa jatkoa.

Tällä hetkellä haemme myyjiä alla oleviin LPP:n myymälöihin. Katso avoimet työpaikkamme ja hae!

LPP:n avoimet työpaikat

Lue lisää LPP:stä ja sen brändeistä

Reserved

Reserved on muotibrändi, joka tuo mallistoissaan esille viimeisimpiä muodin trendejä. Reserved reagoi nopeasti asiakkaidensa tarpeisiin tarjoamalla myymälöissään uutuustuotteita joka viikko. Reservedin suunnittelijat saavat inspiraatiota sekä catwalk-maailmasta että muotivaikuttajilta. Reservedillä on yli 450 myymälän verkosto, jonka lippulaivaliikkeet sijaitsevat muodin pääkaupungeissa kuten Berliinissä ja Lontoossa.

Lue lisää!

Cropp

Cropp edustaa urbaania elämäntyyliä. Brändi on suunnattu katumuotiin uppoutuneille, omalla tavallaan eläville nuorille pojille ja tytöille, jotka haluavat asuillaan korostaa yksilöllistä tyyliään. Mallistoaan suunnitellessa Cropp tekee yhteistyötä eri kuvittajien ja graffititaiteilijoiden kanssa. Cropp toimii myös yhteistyökumppanina tapahtumissa, jotka ovat suunnattu taitelijoille ja intohimoaan tavoitteleville nuorille.

Lue lisää!

House

House on rento muotibrändi, joka on suunnattu sekä naisille että miehille. Housen myymälöistä löytyy vaihtoehtoja kaikille, jotka haluavat pysyä aallonharjalla viimeisimmistä trendeistä. House tarjoaa sekä rentoja vaihtoehtoja että uusimpia muotitrendejä, joihin Housen suunnittelijat etsivät inspiraatiota somesta, catwalkeilta ja kaduilta.

Lue lisää!

Mohito

Mohito tarjoaa muotia asiakkaille, jotka arvostavat urbaania tyyliä. Mohiton mallistot on suunniteltu itsevarmoille naisille, jotka kaipaavat tyyliinsä rennon huoletonta otetta. Mallistoissa korostuvat kansainväliset muotitrendit ja feminiinisyys. Mohitolta löytyy erinomaisia vaihtoehtoja niin työhön kuin vapaa-ajalle.

Lue lisää!

SiNSAY

Sinsay on suunnattu muodista innostuville rohkeille persoonille, jotka seuraavat muotimaailman trendejä. Sinsay haluaa tuoda trendivaatteet kaikkien saataville. Brändi tarjoaa edullisia vaihtoehtoja, minkä ansiosta trendikkäät farkut ja t-paidat ovat kaikkien saatavilla. Mallistoissa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyylikkyys rentoa otetta unohtamatta.

Lue lisää!
LPP
LPPLPP omistaa viisi vaatebrändiä: Reserved, Cropp, House, Mohito ja Sinsay, joita myydään yli 1700:ssa myymälässä. Olemme tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden 300 puolalaisen kumppanin kanssa ja lanseerannut yli 20 myymälää ympäri maailman. Yhteistyön myötä LPP tarjoaa työpaikan yli 25 000 työntekijälle. Sijoitamme 85 prosenttia voitoistamme kansantalouteen. Toteutamme innovaatioita ja viemme puolalaisia luovia ideoita maailmalle aina Lontoosta Berliiniin ja Shanghaista Tel Aviviin.Lue lisää!