Operaattori laivanrakennusteollisuuteen Raumalle.

Operaattori laivanrakennusteollisuuteen Raumalle.

Sijainti
Rauma, Laitila, Eura, Eurajoki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
12.6.2023

Haemme operaattoreita asiakasyrityksellemme RMC:lle laivanrakennusteollisuuteen Raumalle.

Oletko sinä laivateollisuuden tuleva operaattori? Haluatko työskennellä Raumalla RMC:lla osaksi ammattitaitoista tiimiä?

Voit olla jo alalla kannukset hankkinut konkari tai vasta urasi alkutaipaleella - me haluamme kuulla juuri sinusta!

Operaattorin työnkuvaan kuuluu mm. osavalmistus- ja lohkotuotannossa käytettävien koneiden kuten polttokoneen, katkaisuaseman ja hitsausasemien käyttöä, valvontaa ja toimintaa. Työssä vaaditaan tarkkuutta, hyvää työmotivaatiota, tehokasta työotetta, sekä oma-aloitteisuutta.

Työhön valittavilla katsotaan eduksi työkokemus ja/tai koulutus metallialalta. Työtä tehdään 3-vuorossa ja perehdytys työhön tapahtuu suomen kielellä. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä nuhteetonta taustaa.

Hakijoilta toivomme:

– Kokemusta työstökoneella operoinnista

– Vastuullisuutta oman työn laadusta

– Voimassa olevaa työturvallisuus- sekä tulityökorttia

RMC:llä he ovat ylpeitä tekemisestään työstä ja toivomme samaa myös sinulta: halu tehdä asiat hyvin ja tuottaa laadukasta jälkeä ovat työn keskiössä.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen sekä monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittää itseäsi. Työt alkavat heti tai sovitusti mahdollisuuksien mukaan.

Kiinnostuitko? Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin toimistoaikaan Baronalta rekrytointikonsultti Pilvi Ruohonen, p. 0406891184

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Pilvi Ruohonen
Pilvi Ruohonen
Rauma Marine Constructions Oy
Rauma Marine Constructions Oy

Räätälöityjä ratkaisuja haastaviin olosuhteisiin. Meillä on vuosikymmenten kokemus laivanrakennuksesta. Tiedämme, mitä meriolosuhteet vaativat aluksilta nyt ja tulevaisuudessa. Olemme erikoistuneet rakentamaan asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä laivoja, jotka hyödyntävät viimeisimpiä teknologisia innovaatioita. Toimintamme perustuu yhteistyöhön alamme huippuosaajista koostuvan verkoston kanssa. Tällä hetkellä rakennettavamme on yhteensä kuusi alusta.

Tutustu yritykseen