Operaattori monitoimilinjalle

Operaattori monitoimilinjalle

Sijainti
Oulu
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
16.10.2022

Löytyykö Sinulta metallialan tai jonkin muun teknisen alan peruskoulutus ja/ tai alan perustiedot, sekä palava halu olla mukana uusien tuotteiden valmistuksessa?

Yhteistyökumppanimme kaipaa positiiviseen ja osaavaan joukkoonsa vahvistusta uusien tuotteiden valmistukseen monitoimilinjalle.

Odotamme Sinulta tehtävään hyvät valmiudet antavaa ammatillista peruskoulutusta, josta olet saanut perustiedot teollisen tuotannon tehtävään, jossa ohjaat monitoimilinjaa. Eduksi katsotaan, jos omaat perustaitoja mig-hitsauksesta, särmäyksestä, sekä levyntyöstöstä.

Olethan henkilönä tiimipelaaja, joka on tekevä, sekä toimeen tarttuva ja Sinulle on tärkeää tekemäsi työn laadukas jälki.

Tehtäviisi kuuluu uusien tuotteiden valmistus automaattilinjalla. Tulet saamaan työhön hyvän perehdytyksen, mutta eduksi katsomme, jos olet näppärä tietotekniikan käyttäjä ja omaat loogista päättelykykyä.

Työtä tehdään keskeytyvänä 3-vuorotyönä, joten olethan valmis vuorotyöhön.

Tarjoamme Sinulle vähintään 6 kuukautta kestävän työsuhteen, jonka aikana varmistuu myös tehtävän todennäköinen jatkuminen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten klikkaathan itsesi pikaisesti mukaan hakijaksi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa