Operaattoriksi logistiikkakeskukseen

Operaattoriksi logistiikkakeskukseen

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
30.9.2023

Etsitkö itsellesi osa-aikaista työtä esimerkiksi opintojen ohelle? Haemme nyt Baronan logistiikkakeskukseen Avialogikseen operaattoreita työskentelemään uuden automaatiovaraston parissa.

Mitä operaattorin työtehtäviin kuuluu?

Työskentelet ensisijaisesti AutoStore varastoautomaatiojärjestelmän työtehtävien parissa. Työtehtävissäsi vastaanotat ja syötät tuotteita varastoautomaatioon sekä keräät ja pakkaat asiakkaiden tilauksia. Työsi siis muodostuu erityisesti rutiinityöskentelystä. Lisäksi pääset työssäsi osallistumaan myös muihin logistiikkakeskuksemme työtehtäviin. Työtä tehdään niin arkisin kuin viikonloppuisinkin eri vuoroissa. Aamu- ja iltavuorojen työajat ovat klo 6-14, 14-22 ja yövuorossa klo 22-06.

Millä eväillä tässä tehtävässä pärjää?

Olet itseohjautuva henkilö, jonka työskentelytyyliin kuuluu tarkka ja tehokas työote. Viihdyt rutiinia ja toistoa vaativissa tehtävissä.

Tarjolla oleva työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Vuoroja on tarjolla vaihtelevasti noin 1-4 kertaa viikossa. Toivomme että pystyt tarpeen mukaan tekemään sekä aamu- että iltavuoroja tai yövuoroa. Palkka maksetaan Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointi
Baronan rekrytointi