Operatiivisen tiimin vetäjä

Operatiivisen tiimin vetäjä

Sijainti
Loviisa, Kotka, Porvoo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.6.2023

Haemme asiakkaallemme Loviisaan operatiivisen tiimin vetäjää tuotannon kokoonpanoon.

Tiiminvetäjänä ohjaat tuotantolinjan päivittäistä toimintaa. Toimit linkkinä työntekijöiden ja työnjohdon välillä. Työssäsi pääset nauttimaan vaihtelevista ja haastavista tehtävistä, jotka antavat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Työtehtäväsi pitävät sisällään mm:

  • Töiden järjestelyä kuten materiaalien ja komponenttien saatavuuden varmentaminen sekä tehtävien osoittaminen työntekijöille.
  • Työntekijöiden ohjaamista ongelmatilanteissa.
  • Tuottavuuden seurantaa ja korjaavien toimenpiteiden jalkauttamista, raportointia.
  • Uusien työntekijöiden perehdyttämistä, työvuorojen laatimista ja tuntien kuittaamista.

Toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä ja aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja. Taustasi voi olla esimerkiksi tuotannon tehtävissä ja sinulla on jo hieman kokemusta tiiminvetäjän tehtävistä. Voit olla myös esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva insinööriopiskelija.

Tässä tehtävässä sinulla on aito mahdollisuus kerryttää kokemusta ja omaa osaamistasi teollisuuden tuotannon toimihenkilötehtävissä. Tulevaisuudessa sinulla on myös hyvät mahdollisuudet edetä talon sisällä vaativampiin tehtäviin sillä asiakasyrityksemme toiminta on vahvassa kasvussa. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten haethan tehtävään heti! Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. Lisätietoja tehtävästä Baronalla antaa Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 9-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Katri Hyppänen
Katri Hyppänen