Operations Assistant, TIP Trailer Services Finland Ab

Operations Assistant, TIP Trailer Services Finland Ab

Sijainti
Kerava, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
3.4.2023

Onko sinulla kokemusta raskaiden ajoneuvojen parista sekä teknistä tietämystä niistä? Haluatko työskennellä monipuolisessa alan tehtävässä? Haemme TIP Trailer Services Finland Ab:lle Keravalle asiakaspalveluhenkistä Operations Assistant -henkilöä. Tehtävä on vakituinen. Voit aloittaa työskentelyn nopeasti tai sopimuksen mukaan.

Operations Assistant -tehtävässä vastaat asiakaspalvelusta ja -neuvonnasta, työ- ja ostotilauksista, sekä kustannusraportoinnista Country Operations Managerille. Lisäksi mm. toimittajayhteistyö, myyntilaskujen käsittely kuuluu tehtäviisi. Teet myös laskutusta, annat PO-numeroita korjaamoille ja saatat osallistua ajoneuvokaluston tarkastuksiin. Pääset siis moneen mukaan!

Voit olla hakemamme henkilö, jos

  • sinulla on kokemusta alalta ja/tai ajoneuvotekniikan tutkinto (esim. amk)
  • motivoidut hyvän asiakaskokemuksen tarjoamisesta
  • viihdyt dynaamisessa, vaihtelevassa toimintaympäristössä
  • sinulla on hyvät it-taidot
  • pystyt sujuvasti toimimaan suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi.

Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Työyhteisössä arvostetaan myös positiivista can do -asennetta ja yhteistyötaitoja. Toisaalta tehtävä antaa mahdollisuuden organisoida myös omaa työpäivääsi, joten itseohjautuva ja toimeen tarttuva toimintatapa on eduksesi. Jos lisäksi pystyt ennakoimaan ja priorisoimaan niin luontevasti, ettei painetilanteita pääse syntymäänkään, voit olla hakemamme henkilö.

Hae tehtävää heti! Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla.

TIP Trailer Services tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän alan kasvavassa, vakaassa kansainvälisessä yrityksessä. Tiimihenki ja tekemisen meininki ovat erinomaisia. Jotta onnistut, sinulle tarjotaan myös hyvä perehdytys tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (0408374019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Kristiina Vormala
Kristiina Vormala
Tip Trailer Services Finland Ab
Tip Trailer Services Finland Ab

TIP on johtava kalustopalveluiden tarjoaja. Olemme asiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus kaikkien asiakkaiden vaatimien palveluiden toimittamisesta koskien perävaunujen, säiliöautojen tai muun tyyppisen kaluston käyttöiän aikana vaadittavia palveluja, joten pystymme täyttämään asiakkaan kaikki kalustotarpeet yhdessä paikassa. TIP:n asiakkaana sinun tarvitsee toimia vain yhden palvelukumppanin kanssa, mikä yksinkertaistaa kaluston hallintaa ja mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaan. Olemme näiden palveluiden yleiseurooppalainen tarjoaja ja toimimme kaluston valmistajista ja pankeista riippumattomasti, joten voimme löytää parhaat mahdolliset ratkaisut mihin tahansa kuljetukseen liittyvään tarpeeseesi. Pääkonttorimme sijaitsee Amsterdamissa, ja palvelemme asiakkaitamme 92 paikassa yli 17 maassa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.