Opi Työssä – Oulu

Opi Työssä – Oulu

Uusi työpaikka ja oman lähikoutsin ammatillista ohjausta

Haluaisitko todella löytää jo työpaikan? Ja vieläpä oppia työssä oman lähikoutsin kanssa? Jos työnhakusi on pitkittynyt tai olet ollut poissa työelämästä pidempään, meillä on täysin uudenlainen keino löytää sinulle työpaikka. Aloitat suoraan työsuhteessa, ja työvuoroihin saat tueksi henkilökohtaisen lähikoutsin.

Jos tunnistat, että työelämätaitosi ovat ruosteessa, tarvitset apua työnhakuun tai epäröit, miten pärjäät työssä, tämä palvelu on sinua varten.

Palvelun kautta voit löytää työpaikan ja oppia lisää Horeca-alan töistä:

 • sali- ja keittiöapulainen
 • monipalvelutyöntekijä
 • tarjoilija (tapahtumat, baari, carte, tilaus)
 • ravintolatyöntekijä
 • kahvilatyöntekijä
 • kerroshoitaja

Kuka voi työllistyä palvelun kautta?

Voit työllistyä palvelun kautta, jos olet oululainen työtön työnhakija ja asiakkaana Oulun seudun kuntakokeilussa.

Palvelu saattaa sopia sinulle, jos tämän lisäksi:

 • Olet ollut pidempään työttömänä.
 • Olet osatyökykyinen, mutta sinulla on riittävä työkyky hotelli-, ravintola- ja kiinteistöalan tehtäviin
 • Olet motivoitunut työskentelemään hotelli-, ravintola- ja kiinteistöalalla
 • Sinulta puuttuu toisen asteen ammatillinen tutkinto ja oppisopimuskoulutus sopii tilanteeseesi
 • Haluat tutustua ja oppia lisää hotelli-, ravintola- ja kiinteistöalasta, mutta olet vielä epävarma sitoutuaksesi ammatilliseen koulutukseen.

Ensisijaisesti palvelu on tarkoitettu pitkään työttömänä olleille ja osatyökykyisille työnhakijoille, jotka tarvitsevat yksilöllisempää tukea työn löytämiseen.

Miksi hakisit työpaikkaa Opi Työssä -palvelun kautta?

 1. Vähintään 3 kuukauden määräaikainen työsopimus palkallisena
 2. Ammatillinen lähikoutsi työvuorossa mukana valmentamassa ja ohjaamassa
 3. Tuki työelämätaitojen kehittämiseen ja ammatillisen minäkuvan vahvistamiseen
 4. Kokemusasiantuntija rinnallakulkijana tarjoamassa vertaistukea
 5. Löydät oman urapolkusi

Erotinviiva

Työsopimus ja mahdollisuus oppia työtä käytännössä

Palvelussa työllistyt vähintään 3 kuukauden palkallisella työsopimuksella, jossa työtunteja on enemmän kuin 18 h/vko. Lisäksi saat runsaasti ammatillista tukea työtehtävän oppimiseen käytännössä. Kehityt työssäsi ja vahvistat jalansijaa työmarkkinoilla.

Oma ammatillinen lähikoutsi

Miten päästä kiinni työn tekemiseen? Tässä palvelussa siitä ei tarvitse huolehtia. Ammatillinen lähikoutsi on tukenasi työvuoroissa erittäin tiiviisti alkutaipaleesi ajan, jotta otat työroolin haltuusi. Kokemusasiantuntija tietää, miten homma hoidetaan!

Vahvistat työelämätaitoja

Saat sekä teoriatietoa että käytännön taitoja uuteen työtehtävääsi ja työelämään ylipäätään. Vahvistat työelämätaitojasi ja rakennat omaa ammatilista minäkuvaasi entistä vahemmaksi.

Näin haet mukaan!

Ota yhteyttä BusinessOulun Työllisyyspalveluiden omavalmentajaasi soittamalla tai tekemällä yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelussa. Omavalmentajasi ohjaa sinut Opi työssä -palveluun lähetteellä. Jos et tiedä omavalmentajaasi, ota yhteys BusinessOulun Työllisyyspalveluiden palveluneuvontaan.

Erotinviiva

Opi työssä -palvelun yrityksille ja työnhakijoille tuottavat

Arffman

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja 30 vuoden kokemuksella. Tärkein tehtävämme on saada työtä hakevat ihmiset ja työpaikat kohtaamaan.

Tutustu Arffmaniin

Koutsit

Koutsit koutsaa vuosittan 2500 työntekijää uuteen työrooliin. Oli kyse sitten digiperehdytyksestä, pelillisistä työrooliin tutustumisesta, tehovalmennuksesta livenä tai LähiKoutsista työvuorssa, Koutsit on työssä tapahtuvan oppimisen asiantuntija.

Tutustu Koutseihin

Barona

Barona on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Tarjoamme innostavia mahdollisuuksia Suomessa ja ulkomailla, ja meillä voi viipyä oman maun mukaan pikku pyrähdyksissä silloin tällöin tai vuosikymmeniä yhteen putkeen. Tuemme ihmisiä työelämän erilaisissa käänteissä – löydämme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle.

Tutustu Baronaan