Oppisopimuksella kylmälaiteasentajaksi

Oppisopimuksella kylmälaiteasentajaksi

Sijainti
Vaasa, Mustasaari, Vöyri, Uusikaarlepyy, Pietarsaari
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.2.2024

Haemme asiakkaallemme Vaasan Kylmäkone Oy:lle kylmälaiteasentajia oppisopimuskoulutukseen.

Onko sinulla aiempaa kokemusta sähköalalta ja etsitkö uusia haasteita urallesi? Meillä on tarjota sinulle hyvä mahdollisuus päästä oppisopimuksen kautta kylmälaiteasentajaksi vaativiin työtehtäviin. Mikäli sinulla ei ole vielä koulutusta kylmälaiteasentajaksi, ei hätää, koulutamme sinut tähän tehtävään ja saat samalla yli 3 kilon kylmäaineluvat.

Työnkuva tehtävässä on monipuolinen ja työskentely tapahtuu alkuun arkisin päivävuorossa Pohjanmaan alueella. Työtä tehdään asiakkaiden tiloissa, ja tehtävään kuuluu reissutyötä Pohjanmaalla ja mahdollisesti myös lähimaakunnissa. Työtehtävät pitävät sisällään pääasiassa kylmälaiteasennusta ja niiden huoltoa.

Tarjolla on erittäin monipuolinen ja kiinnostava tehtävä jo hieman kokemusta kerryttäneelle kylmälaiteasentajalle. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja mahtavan tiimin tueksesi. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi.

Edellytämme sinulta sähköalan koulutusta ja aiempaa kokemusta sähköalalta. Mikäli sinulla on jo yli 3 kilon kylmäaineluvat, pääset aloittamaan työt nopealla aikataulla. Tämä tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. (This job requires Finnish skills.)

Työllistyt aluksi Baronan kautta asiakasyrityksellemme, mutta valmistuttuasi oppisopimuksesta, sinulla on mahdollisuus päästä työntekijäksi suoraan asiakkaamme kirjoille. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävään pikaisesti!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta ja kylmäasentajan tehtävästä antaa Baronalta aluepäällikkö Antti Flander numerosta +358 44 545 1370 tai henkilöstökonsultti Krista Oinas numerosta +358 50 464 3350.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Antti Flander
Antti Flander
Vaasan kylmäkone Oy
Vaasan kylmäkone Oy

Vaasan Kylmäkone suunnittelee, myy, asentaa ja huoltaa kylmälaitteita ja -järjestelmiä. Yritys tarjoaa ratkaisuja kiinteistöihin, päivittäistavarakauppoihin, ravintoloihin, sairaaloihin, terveydenhuoltoon ja tutkimukseen, sähkötilojen jäähdytykseen, sekä teollisuuden monipuolisiin tarpeisiin.

Tutustu yritykseen