Oppisopimuksella palvelualan osaajaksi!

Oppisopimuksella palvelualan osaajaksi!

Sijainti
Turku
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.10.2022

Kiinnostaisiko sinua pitkäaikainen työpaikka ja ammattiopit samassa paketissa? Haluaisitko päästä työskentelemään monipuolisiin tehtäviin palvelusektorille ja suorittaa työskentelyn lomassa tutkinnon tai osan tutkinnosta?

Etsimme nyt tulevaisuuden osaajia palvelusektorille erilasiin tehtäviin Turun alueelle. Pitkäaikaisen työpaikan lisäksi oppisopimuskoulutus tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden kouluttautua monipuoliseen ammatilliseen tutkintoon esimerkiksi ammattitaitoiseksi keittiöapulaiseksi, ruokapalvelu- tai puhtaanapidon työntekijäksi. Työn ohessa tutkinnon suorittaminen ei vaadi sinulta aiempaa kokemusta alalta. Oppisopimuskoulutuksen sisältö räätälöidään sinulle henkilökohtaisesti osaamisesi ja kiinnostuksesi sekä aikaisemman työkokemuksesi perusteella. Työskennellessäsi oppisopimuksella työskentelet vähintään 25h/vko ja oppisopimuskouluttajana toimii Raseko. Oppisopimuskoulutuksessa edellytämme suomen kielen taitoa.

Palvelusektorin monipuolisissa tehtävissä pääset nauttimaan lämpöisestä tunnelmasta ja vilkkaista työpäivistä. Työnkuvasi voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, astiahuoltoa, ruokien valmistusta ja pakkausta sekä muita keittiön tehtäviä. Puhtaanapidon puolella työnkuvasi sisältää esimerkiksi julkisten kohteiden tai toimitilojen siisteydestä huolehtimista. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville, joten sinun tulee olla valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme sinulta reipasta ja ripeää työotetta, sosiaalista ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta sekä motivaatiota tutustua ravintola- tai puhtaanapitoalan saloihin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tartu nyt ainutlaatuiseen mahdollisuuteen tulla palvelua-alan moniosaajaksi työn ohessa ja lähetä hakemus hakulinkin kautta. Haku on jatkuva ja voit aloittaa työskentelyn ja oppisopimuksen joustavasti.

Lisätietoa oppisopimuksista antaa Baronan Leena Känkänen, 040 579 4579 leena.kankanen@barona.fi

Rasekon osalta lisätietoa antavat Joustavasti työhön -hankkeen Ilona Karilainen, 040 775 8318, ilona.karilainen@raseko.fi ja oppisopimustoimiston Anne Ahonen, 044 7057 606, anne.ahonen@raseko.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa