Optikko Silmäasemalle

Optikko Silmäasemalle

Sijainti
Seinäjoki
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
16.7.2024

Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! Etsimme Silmäaseman tiimiin optikkoa, joka tukee tiimiä omalla esimerkillä ja reippaalla otteella.

Tarjoamme sinulle paikan huipputiimissä, jossa asiat tehdään vahvalla asiantuntijuudella, suurella sydämellä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Osaksi Silmäaseman huippujoukkuetta Seinäjoelle!

Optikkona pääset osaksi Silmäaseman moniammatillista näkemisen asiantuntijoiden joukkuetta. Meillä optikot, myyjät, myymäläpäälliköt, silmälääkärit ja vastaanottotyöntekijät tekevät tiiviisti töitä yhdessä ja auttavat asiakasta löytämään parhaimmat ratkaisut. Tiimissäsi työskentelee useita myyjiä, optikoita, silmälääkäreitä sekä myymäläpäällikkö ja apulaismyymäläpäällikkö.

Meillä työskentelevät optikot arvostavat:

• Monipuolista työnkuvaa: meillä voit työskennellä myymälässä, silmäsairaalassa tai vaikka molemmissa – teemme tiivistä yhteistyötä yli rajojen!

• Laajaa tuote- ja palveluvalikoimaa: meillä tehtäväsi on aidosti kohdata asiakas, tunnistaa hänen tarpeensa ja ohjata häntä eteenpäin kohti asiakkaan kannalta parasta ratkaisua

• Moniammatillista työyhteisöä sekä ainutlaatuisella tasolla olevaa silmälääkäriyhteistyötä

• 30 minuutin näöntutkimusaikaa, joka mahdollistaa huolellisen ja laadukkaan tutkimuksen

• Erikoistumismahdollisuuksia mm. lasten näön tutkimiseen ja myopian hoitamiseen

• Monipuolisia tehtävänkuvia ja etenemismahdollisuuksia Silmäaseman ja konsernin sisällä

• Kattavia koulutusmahdollisuuksia, joilla voit syventää tai laajentaa omaa osaamistasi

• Vakaata ja luotettavaa työnantajaa

• Ja ehkä kaikkein tärkeimpänä: mahtavia työkavereita ja tiimihenkeä – meillä olet aina osa vahvaa joukkuetta!

Mistä työpäiväsi koostuu?

Optikkona Silmäasemalla pääset tutustumaan kattavasti niin näkemisen kuin silmäterveyden palveluihin. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu niin tutkimusten kuin myyntityön tekeminen. Näöntutkimusten ja piilolinssisovitusten lisäksi teet silmäleikkauspalveluiden leikkauskartoituksia sekä otat silmien rakennekuvia. Silmäasemalla silmien rakennekuvat lausuu aina lääkäri. Työ sisältää myös myymälätyöskentelyä ja pääset hakemaan asiakkaalle parhaita näkemisen ratkaisuja laajasta ja laadukkaasta linssi- ja kehysvalikoimastamme.

Ketä etsimme?

Tehtävässä menestyäksesi voit olla kokenut optikko tai valmistumisen äärellä oleva optometristiopiskelija. Työnäkö- ja piilolinssipätevyys sekä diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus ovat plussaa, mutta eivät välttämättömiä. Tärkeintä on, että haluat kehittää omaa osaamistasi optisella alalla ja tarjota asiakkaillemme parhaat näkemisen ratkaisut yhdessä koko tiimisi kanssa.

Tärkeää on kuitenkin että:

• Asiakaslähtöisyys on sinulle luontaista ja innostut myös myyntityöstä

• Olet joustava tiimityöskentelijä ja puhallat koko myymälähenkilökunnan kanssa yhteen hiileen, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti

• Sinulla on valmius työskennellä kaupan aukiolot huomioiden

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Silmäasemalla pääset osaksi välittävää tiimiä, jossa työntekijät ovat kaiken toimintamme keskiössä. Kuuntelemme työntekijöidemme tarpeita tarkalla korvalla, ja kehitämme toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Panostamme mm. työhyvinvointiin, oppimiseen ja monipuolisiin henkilöstöetuihin. Voit tutustua tarkemmin henkilöstöetuihimme täällä.

Meillä työskentelee maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täältä.

Haluamme turvata kaikille mukavan ja terveellisen työympäristön, joten huomioithan, että olemme savuton työpaikka.

Etsimme kolmea optikkoa Seinäjoen alueelle. Viikkotyöaika on toiveesi mukaan 30-37,5 h/vko ja työsuhde toistaiseksi voimassaoleva. Työn aloitusajankohta ja pääasiallinen toimipiste on sovittavissa yhdessä!

Hae tehtävään pikimmiten!

Luemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saamme ja aloitamme ensimmäiset keskustelut jo hakuajalla – siksi toivomme, että ilmoitat kiinnostuksesi tehtävään pikimmiten!

Jos jokin jäi arveluttamaan, ole rohkeasti yhteydessä! Kyselyihin vastaa 12.7. asti myymäläpäällikkö Minna Mäntynen minna.mantynen@silmaasema.fi sekä 22.7. eteenpäin myymäläpäällikkö Titta Jaakkola titta.jaakkola@silmaasema.fi.

Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Silmäasema Optiikka Oy
Silmäasema Optiikka Oy

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Näemme kokonaiskuvan niin asiakkaamme kohtaamisesta ja hoidosta, kuin suomalaisten silmäterveydestä. Silmäaseman yli tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista hoitavat lähes miljoonaa asiakasta vuosittain. Silmäasemalla on lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta, 18 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkisia silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia.

Tutustu yritykseen