Osa-aikainen keräilytyö varastolla

Osa-aikainen keräilytyö varastolla

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
31.5.2024

Tarjolla on osa-aikainen työ, jossa aikaa jää harrastuksille ja työvuoroja voit tehdä joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Työpaikka sijaitsee Vantaan Koivuhaassa. Tutustu paikkaan ja hae!

Mitä sinun työtehtäviisi kuuluu?

Työskentelet varastoautomaatiojärjestelmän työtehtävien parissa niin lämpimässä kuin viileässä (+4 asteen olosuhteessa). Tulet pääsääntöisesti keräämään ja pakkaamaan asiakkaiden tilauksia. Työsi siis muodostuu erityisesti rutiinityöskentelystä. Työskentelet päivä- (klo 08–16) sekä yövuorossa (klo 00–08). Työ on osa-aikainen ja tarjoamme noin 1–3 vuoroa viikossa ma-su välillä. Työsi alkavat kesäkuun alussa ja työsuhde on alkuun vuoden loppuun asti, mutta mahdollisuus jatkaa työskentelyä tämän jälkeen on olemassa.

Millä eväillä tässä tehtävässä pärjää?

Olet itseohjautuva henkilö, jonka työskentelytyyliin kuuluu tarkka ja tehokas työote. Viihdyt rutiinia ja toistoa vaativissa tehtävissä. Eduksi katsomme sen, jos pystyt kesän ajan työskentelemään mahdollisimman paljon pe-la yövuorossa.

Hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä ja suomenkielentaitoa. Eduksi katsomme hygieniapassin, mutta jos sinulla ei sitä ole, niin voimme kouluttaa sen sinulle!

Tarjolla oleva työsuhde on osa-aikainen ja kestää vuoden loppuun asti. Vuoroja on tarjolla vaihtelevasti noin 1–3 kertaa viikossa. Toivomme että pystyt tekemään sekä päivä- että yövuoroja. Palkka maksetaan Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan 12,95–14,83€/h riippuen koulutuksesta ja kokemuksesta.

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, niin hae paikkaa nyt! Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa