Osa-aikainen Varastotyöntekijä Keravalle

Osa-aikainen Varastotyöntekijä Keravalle

Sijainti
Kerava
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
23.1.2022

Kiinnostaako varastotyöt iltavuorossa? Etsitkö osa-aikatyötä muun arjen ohelle?

Etsimme asiakkaamme Keravalla sijaitsevaan varastoon reippaita varastotyöntekijöitä. Työtehtävät pitävät sisällään pääosin äänikeräilyä keruukonetta käyttäen, mutta myös muut yleiset varastoalan tehtävät voivat olla osana työpäivääsi. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan toki eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä kaikkiin tehtäviin käydään läpi kattava perehdytys.

Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 6–22 välille, painottuen kuitenkin pääasiassa iltavuoroon klo 14–22 välille. Töitä on tarjolla 1–5 vuoroa viikossa ja vuorot painottuvat alkuviikkoon. Vuoroja täyttäessämme huomioimme parhaamme mukaan työntekijän toiveet vuorojen määrän ja keston suhteen.

Työssä on mahdollista aloittaa heti ja tekemistä riittää ainakin toukokuun loppuun asti. Työssä hyvin viihtyvällä ja menestyvällä on kuitenkin mahdollisuus pidempiaikaisempaan työsuhteeseen.

Kuulostiko tehtävä sellaiselta, joka voisi sopia juuri sinulle? Jätäthän hakemuksesi tässä tapauksessa mahdollisimman pian, koska paikkoja täytetään koko ajan. Se onnistuu helposti, vaikka alla olevan Rekrybotin kautta.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa