Osa-aikainen varastotyöntekijä Malmille

Osa-aikainen varastotyöntekijä Malmille

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
3.10.2023

Etsitkö keikkatyötä esimerkiksi opiskelun ohelle? Haluatko päästä työskentelemään siistissä työympäristössä mukavan porukan kanssa?

Etsimme asiakkaallemme varastotyöntekijöitä Malmilla sijaitsevaan varastoon osa-aikaisia työntekijöitä. Työ on keskiraskasta varastotyötä varaston eri tehtävissä sisältäen muun muassa pakkausta ja keräilyä Töitä tehdään osa-aikaisesti 1–3 päivää ma-pe välillä. Työvuorot sijoittuvat iltapäiviin kello 14–19. Aloitus työssä on syyskuun aikana ja työsuhde on määräaikainen vuoden -24 toukokuun loppuun saakka. Keikkaluontoinen työ sopii mainiosti esimerkiksi toisen työn tai opiskelujen oheen.

Hakijoilta edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, positiivista asennetta sekä sujuvaa suomen kielen osaamista. Myös joustavuus, oma-aloitteisuus sekä tunnollisuus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme hakijoissa. Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta. Aiempi työkokemus varastotehtävistä katsotaan eduksi, mutta välttämätöntä tämä ei ole, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys.

Vastineeksi tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit, miellyttävän työympäristön ja kaupan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

Mikäli työ herätti mielenkiintosi, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointi
Baronan rekrytointi