Osaava baarityöntekijä tai baarimestari Sky Bar & Terracelle

Osaava baarityöntekijä tai baarimestari Sky Bar & Terracelle

Sijainti
Vaasa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Etsimme asiakkaallemme Sky Bar & Terracelle lisävahvistusta ammattitaitoiseen tiimiin. Nautitko sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa? Oletko hymyllä ja hyvällä asenteella varustettu tehopakkaus? Onnistuuko cocktailien ja mocktailien kokoaminen sinulta sujuvasti? – jos vastasit kyllä, me haluamme kuulla sinusta!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden unohtumattomaan kesään Sky Bar & Terracen baarimestarina / baarityöntekijänä. Työhösi kuuluu monipuolista asiakaspalvelua sekä baarityötä. Halutessasi voit tehdä vuoroja vierailevana tähtenä myös muissa KPO:n ravintoloissa kuten ravintola VENN:ssä.

SKY:llä työskentelee huumorintajuista ja rentoa porukkaa, joiden tavoitteena on saada asiakkaat viihtymään. Olethan positiivinen tekijätyyppi, jonka hymy ei hyydy kiireenkään keskellä. Etsimme henkilöä, jolla olisi jo aiempaa työkokemusta baarityöstä. Voit olla kouluttautunut baarimestariksi, mutta virallinen koulutus ei ole tähän tehtävään vaatimus. Toivomme, että sinulla on sujuva suomen, ruotsin ja/tai englannin kielen taito. Etsimällämme henkilöllä on myös hygienia- ja anniskelupassi sekä perinteisten cocktailien reseptiikka muistissa.

Työt alkavat mahdollisimman pian, ja töitä on tarjolla 90h/3vko vähintään elokuun loppuun asti. Töitä on halutessaan mahdollista jatkaa myös syksyllä.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Työsuhteessa noudatetaan matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15 henkilöstökonsultti Matilda Viitasalo puhelimitse +358 45 7881 5373 tai sähköpostilla matilda.vahakangas@barona.fi.

Hae jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa