Osakokoonpanija, Eaton Electric Oy

Osakokoonpanija, Eaton Electric Oy

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
14.6.2024

Haemme arvostetulle yhteistyökumppanillemme Eaton Electric Oy:lle nyt uuteen moderniin tehtaaseen ja siellä uudelle tuotantolinjalle useita osakokoonpanijoita UPS-laitteiden valmistukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Töitä tehdään kahdessa vuorossa hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Eaton Electric Oy, alan johtava yritys energianhallinnan ratkaisuissa, etsii nyt uusia osaajia liittymään kasvavaan joukkoomme. Olemme äskettäin avanneet uuden, modernin tehtaan, jossa käynnistämme uutta tuotantolinjaa tehtaaseen siirtyvälle tuotteelle. Tämä tuotantolinja keskittyy uusien UPS (Uninterruptible Power Supply) -laitteiden valmistukseen, jotka ovat elintärkeitä energian jatkuvan ja häiriöttömän syötön varmistamisessa kriittisissä kohteissa ympäri maailmaa.

Osakokoonpanossa työtehtäviisi kuuluu UPS-laitteiden eri osien kokoonpano ja loppukokoonpanoon tarvittavia komponentteja. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan myös muita kokoonpanoon liittyvä työvaiheita.

Mitä etsimme?

 • Valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä.
 • Motivaatiota ja sitoutumista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
 • Aikaisempaa kokemusta kokoonpanotyöstä; kokemus UPS-laitteista tai vastaavista teknologisista laitteista katsotaan merkittäväksi eduksi.
 • Sähköalan koulutus on etu, mutta ei ehdoton vaatimus.
 • Vahva halu oppia, kehittyä ja osoittaa tarkkuutta työssään.
 • Erinomaiset tiimityötaidot sekä kyky työskennellä itsenäisesti.
 • Hyvää suomen kielen taitoa perehdytyksen ja ohjeistuksen vuoksi.

Mitä tarjoamme?

 • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen uudessa ja modernissa työympäristössä.
 • Palkkauksen, joka koostuu teknologiateollisuuden työehtosopimuksesta, vuorolisistä sekä kannustavasta palkkiopalkasta. Keskiarvollisesti kuukausipalkka on alkuun ensimmäisen kuukauden jälkeen noin 2300-2400 euroa kuukaudessa.
 • Hyvät ja monipuoliset työpaikkaedut.
 • Mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena energianhallinnan ja UPS-laitteiden parissa.
 • Kattavan perehdytyksen tehtäviisi suomen kielellä.
 • Työskentelyn osana kannustavaa ja mahtavaa työyhteisöä turvallisessa työpaikassa.

Miksi Eaton Electric Oy?

Me Eatonilla uskomme, että energianhallinta on avain kestävämpään tulevaisuuteen. UPS-laitteemme ovat keskeisessä roolissa tarjottaessa luotettavia ratkaisuja energian laadun ja jatkuvuuden varmistamiseksi. Työskentelemällä meillä pääset osaksi tiimiä, joka ei ainoastaan edistä teknologian kehitystä, vaan myös vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan ja ympäristöön.

Jos olet innokas oppimaan uutta, kehittymään ammattilaisena ja osallistumaan merkityksellisten tuotteiden valmistukseen, Eaton Electric Oy tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden.

Hae nyt ja tee urasi seuraava suuri askel meidän kanssamme!

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Odotamme innolla hakemustasi ja että pääsemme tutustumaan sinuun!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Eaton Electric Oy
Eaton Electric Oy

Eaton on älykkään energianhallinnan yritys, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämänlaatua ja suojelemaan ympäristöä globaalisti. Valmistamme tuotteita datakeskus-, sähkö-, teollisuus-, kauppa-, koneenrakennus-, asuin-, ilmailu- ja liikennemarkkinoille. Olemme sitoutuneet tekemään liiketoimintaa oikein, toimimaan kestävästi ja auttamaan asiakkaitamme energianhallinnassa – nyt ja tulevaisuudessa. Hyödyntämällä sähköistymisen ja digitalisaation globaaleja kasvutrendejä nopeutamme siirtymistä kohti uusiutuvaa energiaa, autamme asiakkaitamme ratkaisemaan kriittiset sähkönhallintaan liittyvät haasteet, sekä rakennamme kestävämpää yhteiskuntaa nykyihmisille ja tuleville sukupolville. Vuonna 1911 perustettu Eaton on ollut listattuna New Yorkin pörssissä (NYSE) yli vuosisadan ajan. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 23,2 miljardia dollaria, ja palvelemme asiakkaita yli 160 maassa. Uusi kriittisten sähköjärjestelmien tuotantolaitos valmistui Vantaan Tuupakkaan vuoden 2023 lopulla. Kahden jalkapallokentän kokoisessa kiinteistössä saman katon alle sijoittuvat tutkimus- ja kehitystoiminta, valmistus, varastointi, myynti, markkinointi ja huoltopalvelut. Eatonin Vantaan yksikkö työllistää jo yli 300 alan ammattilaista ja toimii Critical Power Solutions -liiketoiminnan ja konesaliratkaisujen osaamiskeskuksena. Haluatko työskennellä kansainvälisessä työympäristössä, globaalilla työnantajalla, joka välittää eettisyydestä, osallisuudesta ja monimuotoisuudesta sekä työntekijöistään? Sitten haluamme kuulla sinusta!