Ostaja, BE Group

Ostaja, BE Group

Sijainti
Lahti
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.6.2023

Haemme asiakkaallemme BE Groupille ostajaa vakituiseen työsuhteeseen Lahteen.

Ostajana olet osa hankinnan tiimiä ja vastaat, että täydennystilaukset suunnitellaan oikein ja varastohallintaan asetetut tavoitteet saavutetaan. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin sekä kysynnän suunnittelijoiden kanssa.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu mm:

  • Hoitaa kotiinkutsut toimittajien suuntaan.
  • Tilausvahvistuksien ja muuttuneiden ostotilausten tietojen syöttäminen tietojärjestelmiin sekä tiivis yhteydenpito toimittajiin.
  • Varmistaa, että sisäisillä sidosryhmillä on toimituksiin liittyen oikea tieto käytettävissään.
  • Seurata täydennyssuunnittelun raportteja ja suorittaa niiden pohjalta tarvittavat toimenpiteet.
  • Seurata laskutuksen oikeellisuutta.

Vastuusi painottuu varaston täydennyssuunnitteluun ja varaston optimointiin, mutta tarve-ennusteiden pohjalta teet myös materiaaliostoja konsernin asettamissa rajoissa. Katso oheiselta videolta tarkemmin ostajan työstä BE Groupissa: https://youtu.be/9k3ICOGnANU

Toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta esim. logistiikasta, tekniseltä tai kaupalliselta alalta.
  • Kokemusta ostajan, tai materiaalinhallinnan tehtävistä.
  • Kykyä hallita isoja kokonaisuuksia sekä tarkkaa silmää yksityiskohdille.
  • Hyviä yhteistyötaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Hyviä IT-taitoja ja Office-ohjelmien hallintaa.

BE Group on johtava teräksen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen sekä alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaamme toimivat pääasiassa rakennus- ja valmistavassa teollisuudessa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa.

_BE Groupilla ymmärretään jokaisen työntekijän työn tärkeys. Työntekijämme ottavat vastuuta kaikista tilaus – toimitusketjun osa-alueista, nimensä mukaisesti tilauksesta toimitukseen. Haluamme löytää kuhunkin työtehtävään juuri sopivat ihmiset ja tarjota heille mahdollisuuksia kehittymiseen. Arvostamme omistautumista, halua oppia ja kehittyä sekä ammatillista käyttäytymistä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteista työskentelyotetta kaikilla tehtäväalueilla. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä kannustavissa ja monipuolisissa työtehtävissä. Tutustu tarkemmin BE Groupiin työnantajana: https://www.begroup.fi/be-group/be-tyonantajana _

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten haethan tehtävään heti! Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuussa ja työsuhde solmitaan suoraan BE Groupin kanssa. Lisätietoja tehtävästä Baronalla antaa Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 9-15.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Katri Hyppänen
Katri Hyppänen
BE Group Oy
BE Group Oy

BE Group on johtava teräksen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen sekä alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. Asiakkaamme toimivat pääasiassa rakennus- ja valmistavassa teollisuudessa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Vankalla osaamisellamme ja tehokkailla hankinta-, logistiikka- ja tuotantoprosesseillamme tarjoamme varastomyyntiä, tuotantopalveluja ja suoria toimituksia asiakkaillemme heidän teräs- ja metallituotetarpeisiinsa.

Tutustu yritykseen