Ostaja

Ostaja

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.9.2023

Etsimme asiakkaallemme Mixtec Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen ostajaa. Mixtec on suomalainen Horeca-alan moniosaaja, joka palvelee mm. hotelli- ja ravintolaketjuja, julkishallintoa, laiva- ja lentoyhtiöitä sekä tukkuliikkeitä kaikkialla Suomessa.

Ostajana vastaat yrityksen ostotoiminnoista. Tehtävässä pääset osallistumaan ostojen suunnitteluun ja ennustamiseen sekä toteuttamaan itsenäisesti ostoihin liittyviä toimenpiteitä. Vastaat tilausketjun hallinnasta ja prosesseista sekä teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja asiakaspalvelun kanssa. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu seuraavia asioita:

  • Ostolaskujen tarkistus, kohdistus ja hyväksyminen
  • Ostotilausten rahtien koordinointi kotimaassa ja ulkomailta (EU ja muut maat)
  • Tuotehallinta ja tuotetietojen koordinointi
  • Varaston seurantaan ja suunnitteluun osallistuminen
  • Raportointi ja ilmoitusten teko
  • Varasto- ja jakelujärjestelmän hoitamiseen osallistuminen

Miksi Mixteciin?

Tehtävänkuvasi on vastuullinen ja monipuolinen, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittymään. Hyppäät mukaan kasvuyritykseen, jonka tavoitteena on kasvaa tulevina vuosina merkittävästi. Mixtec on kasvanut viime vuosina erittäin kannattavasti ja yritys onkin jo palkannut lisää henkilökuntaa vahvistamaan kasvuaan. Mixtecillä on hyvä tekemisen meininki ja tiimissä on mukava ja rento tunnelma. Tehtävässä pääset työskentelemään itseohjautuvasti, mutta sinua tukee työssäsi mahtavat kollegat, jotka auttavat ja tukevat toinen toisiaan. Koko yrityksen pieni ja tiivis porukka puhaltaa yhteen hiileen, jotta saavutetaan yhteiset tavoitteet.

Nyt sinulla on huikea mahdollisuus päästä osaksi Mixtecin ammattitaitoista porukkaa, joka jo innolla odottaa uutta kollegaa. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan, kokoaikaisen työsuhteen. Työpisteesi sijaitsee Vantaan Petikossa. Lähityöhön on mahdollista yhdistää satunnaisesti etätyötä.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja numerotarkka tekijä. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot ja saat hommat hoidettua kiireenkin keskellä huolellisesti loppuun asti. Olet tottunut itsenäiseen tehtäväkenttään, mutta työskentelet mielelläsi myös tiimissä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Ripaus yrittäjähenkisyyttä auttaa sinua menestymään tehtävässä.

Sinulle on jo kertynyt kokemusta osto/hankintatehtävistä muutaman vuoden ajalta ja sinulla on tehtävässä onnistumista tukeva koulutus taustalla. Ymmärrät ja hahmotat tilausketjun eri vaiheet ja prosessit sekä myös tuote-ennusteiden tärkeyden. Osaat tehdä hankintoja kustannustehokkaasti ja oikea-aikaisesti. Olet tottunut seuraamaan varastosaldoja ja hälyrajojen lähestyessä, osaat toimia. Tehtävässä suoriutuminen vaatii, että sinulta onnistuu luontevasti kansainvälinen yhteistyö ja osaat näppärästi järjestellä ostotilausten rahdit ja kuljetukset. Olet tottunut keskittymistä vaativaan työhön ja eri raporttien tuottaminen käy sinulta vaivatta.

Sinulla tulee olla hyvät tietotekniset taidot ja omaksut uudet järjestelmät nopeasti. Olet käyttänyt aiemmin jotain toiminnanohjausjärjestelmää, eduksi on Lemonsoft-järjestelmän osaaminen. Suomen kielen osaamisesi lisäksi sinun tulee tuottaa hyvää englannin kieltä sekä suullisesti että kirjallisesti. Lisäksi suureksi eduksi on ruotsin kielen osaaminen.

Kiinnostuitko?

Tuntuuko, että tämä tehtävä olisi sinua varten? Jos vastasit kyllä, niin kerro meille osaamisestasi ja itsestäsi. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy suoraan Mixtec Oy:n työntekijäksi.

Haku on auki 27.9 saakka, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille hakulomakkeen kautta. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa. Lisätietoja tästä tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Mia Kettunen. Mian tavoitat arkisin klo 9–15 välisenä aikana puhelimitse numerosta 050-5447658 tai sähköpostitse mia.kettunen@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Mia Kettunen
Mia Kettunen
Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.0505447658mia.kettunen@barona.fi
Mixtec Oy
Mixtec Oy

Mixtec on suomalainen Horeca-alan moniosaaja, joka palvelee mm. hotelli- ja ravintolaketjuja, julkishallintoa ja laiva- ja lentoyhtiöitä sekä tukkuliikkeitä kaikkialla Suomessa. Vietämme tänä vuonna 30- vuotis syntymäpäiviä. Olemme osa Unique Food Companies konsernia, ja kokonaisliikevaihtomme tulee tänä vuonna olemaan n. 10 miljoonaa euroa. Olemme tunnettuja innovatiivisista suurkeittiötuotteistamme (Millac, Delibon ja Vegesun) sekä erilaisista juomakonsepteistamme, joita olemme ylpeydellä kehittäneet ja tuoneet markkinoille. Edustamme Suomen markkinoilla mm. Millac kasvirasvatuotteita, Modo-siirappeja, ja Rauch mehuja. Olemme myyntikumppaneina Helsingin Myllyn ja Jokilaakson juuston portfoliolle.

Tutustu yritykseen