Ostoreskontranhoitaja

Ostoreskontranhoitaja

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
27.1.2022

Oletko osaava ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ostoreskontranhoitaja? Meillä on paikka sinulle ammatillisessa, auttavassa ja arvostavassa kulttuurissa ja työkodissa Cinialla. Jos haluat olla osa digitaalisia menestystarinoita, tämä on tilaisuutesi!

Etsimme nyt asiakkaallemme Cinia Oy:lle ostoreskontranhoitajaa Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään. Halutessasi voit työskennellä perehdytyksen jälkeen myös etänä. Tässä roolissa vastuullasi on ostolaskujen tarkastaminen ja tiliöinti järjestelmässämme sekä mahdollisesti muita taloushallinnon avustavia tehtäviä. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan on mahdollista saada myös lisävastuita.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta ostoreskontran parissa työskentelystä ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on ymmärrystä kirjanpidosta ja osaamista laskujen tiliöinneistä. Asenteesi ja halusi sekä kykysi oppia ovat kuitenkin kaikkein tärkeintä. Odotamme sinulla olevan hyvät Excel-taidot ja muutenkin järjestelmien kanssa työskentely sujuu sinulta luontevasti. Kokemus Netvisor-järjestelmästä katsotaan eduksi. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja tietojen oikeellisuus on sinulle kunnia-asia. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen etkä jää roolissasi yksin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi taloushallinnon tehtävien parissa yrityksessä, jossa sinulla on käytössäsi modernit työvälineet ja -tilat. Cinialla arvostetaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista sekä jaksamista ja yhteen hiileen puhaltamista. Cinia on moderni ja lämminhenkinen yritys, joka kasvaa ja kehittyy. Pääset osana tiivistä ja osaavaa taloushallinnon tiimiä seuraamaan myös taloushallinnon kehitystä ja järjestelmäprojekteja. Osaamistasi todella arvostetaan ja halutessasi pääsetkin osallistumaan myös muihin tiimin tehtäviin ja oppimaan uutta.

Kyseessä on alustavasti noin puolen vuoden mittainen / syksyyn saakka jatkuva määräaikainen työsuhde, joka solmitaan Baronan kanssa.

Kiinnostuitko? Kerrothan siitä meille CV:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian ja viimeistään 27.1.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Älä siis aikaile, vaan hae heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Sanna Lamminen. Sanna tavoitat numerosta +358 50 340 9104 tai sähköpostitse sanna.lamminen@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Cinia Oy
Cinia Oy

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Tehtävänämme on parantaa Suomen kilpailukykyä, kansainvälisyyttä ja turvallista digiliikennettä toteuttamalla tulevaisuuden ratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka kokemus ja osaaminen, joka mahdollistaa tietoverkkojen, ohjelmistojen ja kyberturvallisuuden yhdistämisen räätälöidyksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Meitä on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat.