Painaja harjoittelija Vantaalle

Painaja harjoittelija Vantaalle

Sijainti
Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
5.12.2022

Haemme Vantaan Martinlaaksossa toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme tarkkaa ja huolellista Offset-painaja harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen syksyn 2023 loppuun. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, kehäradan kupeessa. Työskentely tapahtuu moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa kolmessa vuorossa. Työskentelet korkeatasoisten turvapainotuotteiden parissa paperilinjalla. Työtehtävien vaativuuden takia näemme eduksi aikaisemman kokemuksen tai koulutusksen painoalalta, mutta voit olla myös vastavalmistunut työuraasi aloitteleva painaja, sillä tehtävään perehdytetään huolella.

Toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta oppia uutta. Työssä ensiluokkainen laatu on tärkeää ja laadunvalvonta onkin tärkeässä roolissa jokaisessa työvaiheessa, ja siksi edellytämmekin sinulta virheetöntä värinäköä. Töihin perehdyttäminen ja ohjeistaminen tapahtuu suomeksi. Työntekijöiltä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valittavalle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys sekä luottotietojen tarkastus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään mielenkiintoiseen ja vastuulliseen tehtävään.

Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Mänkärlä, laura.mankarla@barona.fi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Laura Mänkärlä
Laura Mänkärlä