Päivittäistavarakaupan keikkalaisia pääkaupunkiseudulle

Päivittäistavarakaupan keikkalaisia pääkaupunkiseudulle

Sijainti
Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
14.8.2022

Haluaisitko työskennellä päivittäistavarakaupan monipuolisissa työtehtävissä ympäri pääkaupunkiseutua? Etsimme keikkailevia KASSATYÖNTEKIJÖITÄ SEKÄ HYLLYTTÄJIÄ pääkaupunkiseudulle ja Keski-Uudellemaalle.

Tarjoamme sinulle:

JOUSTAVUUTTA – tarjolla on vuoroja kauppojen aukioloaikoina. Baronan työntekijänä pystyt valitsemaan, missä vuoroissa haluat työskennellä. Vastavuoroisesti toivomme joustavuutta myös sinulta: haluat työskennellä monipuolisesti ja tehdä vuoroja kaikkina kaupan aukioloaikoina. Lähdet mielelläsi töihin myös hieman lyhyemmälläkin varoitusajalla.

VAIHTELUA – kun sinulla on jo osaamista kassa- tai hyllytystyöstä, olet valmis ottamaan vastaan vuoroja lukuisista eri toimipisteistä ympäri pääkaupunkiseutua. Useimmat työntekijämme tekevät vuoroja monipuolisesti eri sijainneissa. Työympäristöjen vaihtuessa et pääse kyllästymään!

ARVOKASTA KOKEMUSTA ASIAKASPALVELUTYÖSTÄ - Kaupan alalla työskentely vaatii sinulta sosiaalisuutta, asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös työskentelyyn kuuluvaa rutiinia.

Et välttämättä tarvitse aikaisempaa työkokemusta, tarvittaessa perehdytämme työtön! Edellytyksenä työskentelylle on vähintään 18 vuoden ikä sekä sujuva suomen kielen taito, sekä hyvä käyttettävyys vuoroihin syksyn ja loppuvuoden ajan.

Palkkaus tehtävässä kaupan alan TES:n mukaan ja tehtävissä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Nyt kun kiinnostuit tehtävästä, on aika hakea osaksi Baronaa! Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, valintoja tehdään jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa