Päivittäistavarakaupan keikkalaisia pohjoiselle pääkaupunkiseudulle joulusesonkiin

Päivittäistavarakaupan keikkalaisia pohjoiselle pääkaupunkiseudulle joulusesonkiin

Sijainti
Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Kerava, Mäntsälä
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
27.11.2022

Haluaisitko päästä nauttimaan joulun tunnelmasta sen ytimeen? Ja tienata samalla mukavat taskurahat? Etsimme keikkailevia KASSATYÖNTEKIJÖITÄ SEKÄ HYLLYTTÄJIÄ pohjoiselle pääkaupunkiseudulle.

Tarjoamme sinulle:

JOUSTAVUUTTA – tarjolla on vuoroja kauppojen aukioloaikoina. Baronan työntekijänä pystyt valitsemaan, missä vuoroissa haluat työskennellä. Vastavuoroisesti toivomme joustavuutta myös sinulta: haluat työskennellä monipuolisesti ja tehdä vuoroja kaikkina kaupan aukioloaikoina. Lähdet mielelläsi töihin myös hieman lyhyemmälläkin varoitusajalla.

VAIHTELUA – kun sinulla on jo osaamista kassa- tai hyllytystyöstä, olet valmis ottamaan vastaan vuoroja lukuisista eri toimipisteistä ympäri pohjoista pääkaupunkiseutua. Useimmat työntekijämme tekevät vuoroja monipuolisesti eri sijainneissa. Työympäristöjen vaihtuessa et pääse kyllästymään!

ARVOKASTA KOKEMUSTA ASIAKASPALVELUTYÖSTÄ - Kaupan alalla työskentely vaatii sinulta sosiaalisuutta, asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös työskentelyyn kuuluvaa rutiinia.

Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta, tarvittaessa perehdytämme työhön!

Tehtävissä palkkaus määräytyy kaupan alan TES:n mukaan ja sinulta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Nyt kun kiinnostuit tehtävästä, on aika hakea osaksi Baronaa! Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, valintoja tehdään jo hakuaikana!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Barona Kaupan rekrytointi
Barona Kaupan rekrytointi