Pakettiautonkuljettaja, Clean Key Oy:lle

Pakettiautonkuljettaja, Clean Key Oy:lle

Sijainti
Helsinki
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
9.6.2023

Etsitkö työpaikkaa kuljetus- ja varastotehtävien parissa päivävuorossa? Meillä on tarjota sinulle Konalasta pitkäaikainen työpaikka!

Etsimme nyt asiakkaallemme Clean Key Oy:lle uutta osaajaa kuljetus- ja varastotehtäviin. Työtehtävät sisältävät tuotteiden kuljetusta pakettiautolla pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella, sekä täydentäviä varastotehtäviä Helsingin Konalassa sijaitsevalla varastolla.

Haemme henkilöä, joka pystyy tarvittaessa tekemään oman kuormansa ja toimittaa sen asiakkaalle asti! Varastolla palvellaan myös noutoasiakkaita, joten asiakaspalveluhenkisyys on tässä työssä isossa roolissa.

Mitä toivomme sinulta:

• Asiakaspalvelulähtöisyyttä. Asiakaspalvelu on avainasemassa sekä toimittaessa tuotteita, että palvellessa heitä varastolla.

• Hyvä asenne tekemiseen ja valmius fyysiseen työhön. Tuotteiden painot vaihtelevat ja suurten määrien toimittaminen vaatii reipasta asennetta, sekä hyvää peruskuntoa.

• B-ajokortti ja pääkaupunkiseudun ajokokemusta

• Kokemus logistiikka-alan työtehtävistä katsotaan eduksi!

Sinulla on mahdollisuus saada pitkäaikainen työpaikka vastuullisessa puhtausalan kotimaisessa yrityksessä. Saat työstä kilpailukykyisen korvauksen. Tehtävään valitulle solmitaan aluksi 12kk:n mittainen työsopimus Baronan kanssa, mutta tämän jälkeen sinulla on realistinen mahdollisuus vakinaistua Clean Keyn palkkalistoille.

Jos etsit vakiintunutta päivävuoroa hyvässä porukassa, osui ja upposi. Työajat ovat pääosin ma-pe klo 8.00–16.00 välillä.

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, niin jätä hakemuksesi jo tänään. Käsittelemme hakemuksia läpi hakuajan ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa