Pakkaamotyöntekijä Lillbackalle

Pakkaamotyöntekijä Lillbackalle

Sijainti
Kauhava
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Haemme nyt asiakasyrityksillemme pakkaamotyöntekijää Kauhavalle. Työt alkavat toukokuun aikana.

Tehtävässä pääset tarkkuutta vaativaan pakkaustyöhön. Työtehtävät sisältävät työkalujen käsin tehtävää pakkausta, kirjausta, laaduntarkkailua ja huoltotoimenpiteitä. Tärkeintä työssä on laadun merkityksen huomioon ottaminen jokapäiväisessä työnteossa.

Työt tapahtuvat joustavasti päivävuorossa.

Jotta pysyt vauhdissa mukana, toivomme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Maratoneja ei tarvitse juosta, mutta liikkeessä pitää pysyä.

SINULTA LÖYTYY

  • Huolellinen ja vastuullinen tapa työskennellä
  • Itsenäinen ja reipas asenne
  • Järjestelmällisyyttä

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen pakkaustehtävistä ja teollisuuden tuotannon työtehtävistä. Trukinajotaidosta on myös etua.

Rekrytointia hoitaa Barona ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy Barona Teollisuus Oy:lle. Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä asiakkaan kirjoille pitkään työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Roope Takala Baronalta numerosta +358 50 573 5165 tai sähköpostitse osoitteesta roope.takala@barona.fi.

Hae heti!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Lillbacka Powerco Oy (Powerpark)
Lillbacka Powerco Oy (Powerpark)

Lillbacka Powerco valmistaa maailman parhaita hydraulipuristimia, jotka ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, tarkkuudestaan, kestävyydestään ja innovatiivisuudestaan. Jorma Lillbackan alun perin kehittämät puristimet suunnitellaan ja valmistetaan Alahärmässä suomalaisella ammattitaidolla ja ylpeydellä. Puristimien lisäksi Lillbacka Finn-Power tuoteperheeseen kuuluu muita letkuasennelmien valmistamiseen liittyviä laitteita, kuten katkaisuleikkureita, kuorimakoneita, merkkauslaitteita sekä putkivalmistuksessa käytettäviä laajennuskoneita. Maailman tarkimpia Lillbacka Finn-Power koneita ohjaa markkinoiden edistyneimmät digitaaliset ohjausjärjestelmät ja IoT-ratkaisut, jotka on kehitetty samalla intohimolla kuin kaikki Lillbacka Finn-Power tuotteet.