Palvelumyyjä DNA Pohjois-Suomi/etätyö

Palvelumyyjä DNA Pohjois-Suomi/etätyö

Sijainti
Rovaniemi, Kemi, Kemijärvi, Sodankylä, Tornio, Ranua
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
11.8.2022

Haemme palvelumyyjiä DNA:n mutkattomaan ja iloiseen porukkaan Rovaniemelle virtuaalipilottiin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. DNA:n puhelinpalvelukeskuksissa työskentelee myynnin huippuammattilaisia ja DNA:n tiimi onkin tehokkain puhelinmyyntiketju koko Pohjoismaissa! Haluaisitko sinä päästä osaksi tällaista porukkaa ja päästä itsekin kehittymään huippumyyjäksi?

Laadukkaat tuotteet ja kattava perehdytys!

Palvelumyyjänä DNA:lla pääset myymään DNA:n laadukkaita tuotteita aina kiinteästä ja liikkuvasta laajakaistasta tv-palveluihin, puhelinliittymiin, puhelimiin, tabletteihin ja tietoturvapalveluihin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen tukemaan koko työuraasi DNA:lla.

Työaika ja palkkaus!

  • Työtä voi tehdä joko 30 tuntia viikossa (6h työpäivät) tai 37,5 tuntia viikossa (7,5h työpäivät). Työaika jakautuu aamu- ja iltavuoroihin sekä satunnaisiin lauantaivuoroihin.

  • Palkka koostuu pohjapalkasta ja myyntiprovisiosta, ja tienaat aina vähintään ICT-alan TES:in mukaisen takuupalkan 11,22 e/h. Onnistuminen työssä mahdollistaa kuitenkin huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot keskituntiansion ollen myyjillä noin 19e/h .

Lähde mukaan kirjoittamaan omaa tarinaasi motivoituneessa ja rohkeassa joukossa. Pilottihankkeessa työskentelemme virtuaalisesti ja mutkattomasti. Vapaus, vastuu ja luottamus ovat vahvasti DNA:n työkulttuurin keskiössä.

Perehdytys tehtävään tapahtuu Rovaniemen toimistolla. Koulutusjakson jälkeen ja tehtävien sujuessa odotusten mukaisesti voit siirtyä etätyömalliin ja työskennellä kotitoimistolta tai vaikka kesämökiltä käsin!

Määräaikaisuuden jälkeen tarkastellaan mahdollista jatkoa toimisto/hybridi tai etätyössä.

Tutustu työpaikkaan tästä: https://youtu.be/g3l4iCoKgXY.

Tule sellaisena kuin olet!

Emme etsi tietyllä muotilla muovattua hakijaa vaan meidän mielestämme myyjiä on yhtä monta erilaista kuin on tekijöitäkin! Tule siis sellaisena kuin olet, kunhan asenne on kohdallaan. Meillä saat tehdä myyntityötä omana itsenäsi ja omilla vahvuuksillasi.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
DNA Kauppa Oy
DNA Kauppa Oy

DNA Puhelinpalvelukeskukset ovat DNA Kauppa Oy:n alaisia telemarkkinointiyksiköitä. DNA:n omien puhelinpalvelukeskusten ydinajatus on erottua puhelinmarkkinointimassasta laadukkaalla, ammattitaitoisella ja asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä taata erittäin tasokas palvelutaso.

Tutustu yritykseen