Palveluneuvoja DNA:lle, avoin haku

Palveluneuvoja DNA:lle, avoin haku

Sijainti
Helsinki, Lahti, Pietarsaari, Hämeenlinna, Jyväskylä, Taivalkoski
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
31.12.2023

Haemme mutkattoman arjen mahdollistajia ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottajia DNA:n asiakaspalveluun.

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

  • Työtehtävä: Palveluneuvoja
  • Aloitus: Vuoden 2023 aloitusryhmät
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Sijainti: Helsinki, Lahti, Hämeenlinna, Jyväskylä, Pietarsaari, Taivalkoski
  • Lisätietojen antaja: Sanni Silkkari, 044 491 4673, soittoaika maanantaisin klo klo 13-15.

Haemme palveluneuvojia monipuolisiin asiakaskokemuksen tuottamisen tehtäviin DNA:n asiakaspalveluun.

Lähde mukaan kirjoittamaan omaa tarinaasi motivoituneessa ja rohkeassa joukossa. Vapaus, vastuu ja luottamus ovat vahvasti DNA:n työkulttuurin keskiössä. Työtä on mahdollista tehdä etänä, mutta säännöllisiin toimistopäiviin tulee kuitenkin varautua.

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja palveluneuvojana vastaatkin erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta. Toimimme monikanavaisessa (puhelin, chat, sähköposti) ympäristössä. Helpotamme asiakkaiden arkea auttamalla kaikissa DNA:n palveluihin liittyvissä asioissa sekä löytämällä heille sopivia palveluita ja tuotteita myynnillisellä otteella.

Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö. Matkalla alan ammattilaiseksi sinulla on tukenasi esihenkilön lisäksi asiakaskohtaamisvalmentajat sekä osaavat kollegat. Työskentelimme sitten kotona tai toimistolla, pidämme huolen yhteisöllisyydestä ja tuen saamisesta.

Millaista työskentely DNA:n asiakaspalvelussa on? Katso työntekijöidemme ajatuksia DNA:sta työpaikkana:

https://youtu.be/9rYvZ26Hr34

Työstä maksetaan kk-palkka + provisiot (ICT TES). Pääset siis vaikuttamaan omalla työlläsi siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu. Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 7.45–21.15 ja työaika on 37,5 h/vko. Pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat arkisin 7.45–18.30 ja lauantaisin klo 8.45–16.45 väliselle ajalle.

Meille voit tulla omanlaisenasi. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää meille on palveluhenkinen ja kehittymishaluinen asenne sekä halu työskennellä operaattorialan tuotteiden ja palvelujen parissa mutkattomassa työympäristössä. Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on aito halu olla vaikuttamassa asiakkaiden arkeen ja tuottaa loistokasta asiakaspalvelua ja huolehtia, että meidän asiakkaillamme on käytössään parhaat palvelut. Osaat hyödyntää tietotekniikkaa oppimisessa ja ongelmanratkaisussa. Työssä menestymisessä sinua tukee itsenäisyys ja itseohjautuvuus. Katsomme eduksesi englannin ja/tai ruotsin kielen taidon.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
DNA Oyj
DNA Oyj

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoja osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tutustu yritykseen