Palveluneuvoja DNA:lle, Jyväskylä

Palveluneuvoja DNA:lle, Jyväskylä

Sijainti
Jyväskylä
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
21.4.2024

Haemme mutkattoman arjen mahdollistajia ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottajia DNA:n asiakaspalveluun.

TYÖSUHTEEN TIEDOT:

  • Työtehtävä: Palveluneuvoja
  • Aloitus: 16.5.2024
  • **Työsuhde: **Vakituinen
  • **Sijainti: **Jyväskylä
  • Haku päättyy:  21.4.2024
  • Lisätietojen antaja:  Baronan rekrytointi, applicantsupport@barona.fi

Haemme palveluneuvojia DNA:n asiakaspalveluun. Lähde mukaan kirjoittamaan omaa tarinaasi motivoituneessa ja rohkeassa joukossa. Vapaus, vastuu ja luottamus ovat vahvasti DNA:n työkulttuurin keskiössä.

Koulutuksen ja kokemuksen karttuessa työtä on mahdollista tehdä hybridimuotoisesti, etänä ja toimistolla.

Meille on tärkeää, että erottaudumme ensiluokkaisella palvelulla ja palveluneuvojana vastaatkin erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta. Toimimme monikanavaisessa (puhelin, chat, sähköposti) ympäristössä. Helpotamme asiakkaiden arkea auttamalla kaikissa DNA:n palveluihin liittyvissä asioissa sekä löytämällä heille sopivia palveluita ja tuotteita myynnillisellä otteella.

Haluamme, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö. Matkalla alan ammattilaiseksi sinulla on tukenasi esihenkilön lisäksi asiakaskohtaamisvalmentajat sekä osaavat kollegat. Työskentelimme sitten kotona tai toimistolla, pidämme huolen yhteisöllisyydestä ja tuen saamisesta.

Millaista työskentely DNA:n asiakaspalvelussa on? Katso työntekijöidemme ajatuksia DNA:sta työpaikkana:

https://youtu.be/9rYvZ26Hr34

Työstä maksetaan kk-palkka + provisiot (ICT TES). Pääset siis vaikuttamaan omalla työlläsi siihen, millaiseksi kuukausiansiosi muodostuu. Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 7.45–21.15 ja työaika on 37,5 h/vko. Pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat arkisin 7.45–18.30 ja lauantaisin klo 8.45–16.45 väliselle ajalle.

Meille voit tulla omanlaisenasi. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää meille on palveluhenkinen ja kehittymishaluinen asenne sekä halu työskennellä operaattorialan tuotteiden ja palvelujen parissa mutkattomassa työympäristössä. Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on aito halu olla vaikuttamassa asiakkaiden arkeen ja tuottaa loistokasta asiakaspalvelua ja huolehtia, että meidän asiakkaillamme on käytössään parhaat palvelut. Osaat hyödyntää tietotekniikkaa oppimisessa ja ongelmanratkaisussa. Työssä menestymisessä sinua tukee itsenäisyys ja itseohjautuvuus. Työ vaatii sujuvaa suomen kieltä ja katsomme eduksesi englannin ja/tai ruotsin kielen taidon.

Aloitamme puhelimitse tapahtuvat alkukartoitukset jo hakuaikana. Jatkoon valituille järjestämme ryhmähaastattelun DNA:n toimistolla viikolla 17. Seuraathan siis sähköpostiasi!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Baronan rekrytointi
Baronan rekrytointi
Jätäthän CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta. Emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia. applicantsupport@barona.fi
DNA Oyj
DNA Oyj

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat mobiilidatan käyttömäärissä jatkuvasti maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli 956 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoja osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tutustu yritykseen