Palveluneuvoja Elisalle Tampereelle!

Palveluneuvoja Elisalle Tampereelle!

Sijainti
Tampere, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Ylöjärvi, Kangasala
Työsuhteen tyyppi
Määräaikainen, Osa-aikainen
Hakuaika päättyy
27.1.2022

Maineikas joukko kasvaa Suomen parhaimpiin työpaikkoihin kuuluvalla Elisalla! Haluatko päästä kehittymään kanssamme myynnin ja monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi Elisalle Tampereelle? Nyt kannattaa toimia sillä paikat täytetään nopeasti!

Haluaisimme kertoa sinulle, että nyt tarvitsemme uutta sykettä Elisalle, Tampereen asiakaspalvelutiimiin! Meillä on täällä jo mukavan iso porukka ja tiimimme kasvaa, joten tarvitsemme sinua, joka haluat kasvaa myynnillisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi meidän seurassamme. Tarjolla on nyt mahdollisuus määräaikaiseen työsuhteeseen helmikuuhun 2023 saakka, jossa jatko saattaa olla myös mahdollinen. Työtunteja tarjoamme 30 viikossa ja työt ovat mahdollista aloittaa 24.1., 7.2. tai 14.2.2022.

Meillä on tunnetut ja laadukkaat Elisan tuotteet sekä palvelut, joihin saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen. Vaikka työ on itsenäistä ja tavoitteellista, ei työtä tehdä yksin vaan saat aina tukea esihenkilöltäsi ja tiimiltäsi. Meillä on työyhteisö, jossa työnteko on rentoa ja kivaa.

Millaista työ on Elisan asiakaspalvelussa:

Asiakaspalvelijana tarjoat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimitse Elisan kuluttaja-asiakkaille. Tapaamme asiakkaitamme myös chatissä, sähköpostissa ja somessa, joten voit päästä kehittymään monen eri kanavan asiantuntijaksi urasi edetessä. Laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaan tilanne myynnillisellä otteella ja tarjota asiakkaalle häntä parhaiten palvelevat ratkaisut.

Millaisia henkilöitä etsimme:

Uusi tiimiläisemme on henkilönä asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen sekä ymmärtää miten asiakkaille pystytään tuottamaan sellaisia asiakaskokemuksia, joista syntyvät pitkät asiakassuhteet. Tehtävässä tarvitaan rohkeaa myyntihenkisyyttä, joten olethan kiinnostunut kehittämään itseäsi myös tällä saralla. Isona plussana on hyvä kielitaito ja arvostammekin erityisesti englannin kielen osaamistasi. Työ on itsenäistä, mutta uskomme parhaaseen tulokseen päästävän, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen.

Työajat ja palkkaus:

Työpisteesi tulee olemaan Tampereella ja työt ajoittuvat maanantaista lauantaihin. Maksamme ICT-alan mukaista tuntipalkkaa, jonka lisäksi voit vaikuttaa itse kuukausiansioihisi kannustepalkkioiden kautta. Etenkin myyntitavoitteiden rikkominen kasvattaa tilipussiasi, tehokkuus -ja laatutavoitteita unohtamatta.

Työ tehdään Elisan toimitiloissa/etänä Elisan esihenkilöiden johtamana. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa, joten huolehdimme Baronalla rekrytoinneista sekä kokonaisvaltaisesti työsuhteestasi. Tehtävään valituille tehdään luottotietojen tarkistus sekä huumetestaus.

Kiinnostuitko ja haluat osaksi Tampereen Elisa-tiimiä? Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Elisa Oyj
Elisa Oyj

Olemme suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Tehtävämme on tuoda digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana lähes 140-vuotisella taipaleellamme. Tänään me elisalaiset palvelemme yli 2,8 miljoonaa asiakastamme Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti, ja työskentelemme joka päivä määrätietoisesti asiakaskokemuksen ja laadun kehittämiseksi.