Palvelunhallinnan asiantuntija

Palvelunhallinnan asiantuntija

Sijainti
Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Oulu
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
26.3.2023

Istekki jatkaa kasvuaan ja etsii uusia osaajia joukkoonsa. Haemme nyt kahta Palvelunhallinnan asiantuntijaa palvelunhallintamallien kehittämiseen ja niiden käyttöönottoon läpi liiketoimintayksiköiden.

Istekki on ylpeä tehdessään aidosti merkityksellistä ja vastuullista työtä kehittäessään terveydenhuollon ja hyvinvoinnin digitaalisia ratkaisuja. Haluamme panostaa työntekijöidensä työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen. Monipuolisten projektien ansiosta työntekijöillä on myös mahdollisuus kehittää osaamistaan ja saada vaihtelua työuraansa.

Tulet osaksi uutta palvelunhallintatoimistoa, jonka vastuulla on Istekin yhteisten palvelunhallintamallien kehittäminen ja niiden käyttöönotto läpi kaikkien liiketoimintayksiköiden.

Vastuullamme ovat myös mm. toimittajien johtamismallin käyttöönotto sekä käytössämme olevien palvelunhallintaprosessien (esim. häiriönhallinta, ongelmanhallinta, jatkuvuudenhallinta sekä konfiguraationhallinta) avainhenkilötehtävät. Yhtenä isona istekkiläisiä koskettavana, konkreettisena esimerkkinä lähiajan tavoitteistamme mainittakoon mm. yhteisten palveludokumenttien luominen ja niiden käyttöönotto.

Työssäsi pääset suoraan vaikuttamaan Istekin kovaan ytimeen, siihen miten luomme uusia palveluita ja miten entistä paremmin hallitsemme jo olemassa olevia palveluitamme. Koska työmme koskettaa kaikkea Istekin nykyistä ja tulevaa toimintaa, työtä tehdään täydessä yhteistyössä kaikkien organisaatioyksiköiden kanssa. Ryhmämme tehtävä on muuttaa merkittävästi Istekin nykyistä tapaa luoda, hallita ja kehittää palveluitaan ja siksi erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat tässä tehtävässä ehdoton edellytys onnistumiseen.

Ryhmä on uusi ja siksi tämä työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös vaikuttaa sen sisältöön ja sitä kautta istekkiläisten arjen sujumiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Mitä toivomme sinulta?

  • Syvää ja perusteellista kokemusta IT-palvelunhallinnasta ja sen kehittämisestä
  • Itseohjautuvuutta sekä ratkaisukeskeistä ajattelutapaa
  • Erinomaiset sosiaaliset taidot sekä positiivista asennetta
  • Osaat katsella asioita myös "laatikon ulkopuolelta"
  • Paksua nahkaa eli kovaa resilienssiä

Arvostamme myös:

  • ITIL- ja SIAM- sertifiointeja
  • Kokemusta ja ymmärrystä ITSM-järjestelmistä (esim. Efecte)
  • Kokemusta liiketoimintatiedon hyvästä hallinnasta, erityisesti osaaminen tiedon eheyden varmentamisessa (mm. Master data lasketaan eduksi)

Istekillä on toimistot Tampereelle, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Oulussa, mutta työtä voi tehdä myös etänä halutessaan.

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin kannattaa hakea mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa Northstar Talentin Katri Ylönen (katri.ylonen@northstartalent.com).

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa