Palveluvastaava - SOS-Lapsikylä, Savonlinna

Palveluvastaava - SOS-Lapsikylä, Savonlinna

Sijainti
Savonlinna
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
6.6.2023

Hei sinä, joka haluat olla mukana luomassa turvallista ja lämpöistä ympäristöä lapsille ja perheille! Etsimme sosiaalityöntekijän pätevyyttä omaavaa palveluvastaavaa johtamaan perhehoitopalvelua Savonlinnassa. Tämä on tilaisuus liittyä kokeneeseen ja innostavaan organisaatioon, joka tarjoaa laadukkaita palveluita lastensuojelussa.

Tehtäväkuvaus

Palveluvastaavana vastaat perhehoidon- ja tukiperhepalvelusta ja toimit esihenkilönä perhehoidon tiimille. Esihenkilötehtäviisi kuuluu mm. tiimin henkilöstöresurssien hallinta, työhyvinvoinnista huolehtiminen ja tiimin kehityksen tukeminen. Tehtävään kuuluu vastuu uusien sijaisperheiden rekrytoinnista ja PRIDE-valmennuksien toteutumisesta, sekä toimeksiantosuhteisen perhehoidon tukityön suunnittelusta ja koordinoimisesta yhdessä perhehoidon rekrytointikoordinaattorin, tukityötä tekevien sosiaaliohjaajien ja tiimin sosiaalityöntekijän kanssa. Työssä tulet tekemään verkostotyötä ja vastaamaan asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Toivomme sinulta halukkuutta ja innostusta kehittää ja laajentaa toimintaa palvelualueella.

Tehtävän vaatimukset

Etsimme henkilöä, jolla on:

  • Sosiaalityöntekijän pätevyys (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015),
  • Vähintään 2 vuoden kokemus lastensuojelutyöstä
  • Esihenkilökokemus tai esihenkilökoulutus tai valmius käydä esihenkilökoulutus
  • Ajokortti
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja

Monipuolisen ja antoisan työn tueksi tarjoamme sinulle mm.:

  • Hyvän tuen kokeneelta työtiimiltä, esihenkilöltä ja organisaatiolta
  • Erittäin kattavan työterveyshuollon
  • e-passin liikunta- kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä lounasedun
  • Työnohjausta
  • Tukea ja kannustusta koulutuksiin ja oman osaamisen kehittämiseen

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtä teet toimistotyöaikaan ja työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisteriote: Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002.

Kiinnostuitko? Haethan mahdollisimman pian, niin olemme sinuun yhteydessä. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Barona Sote Oy:n kanssa. Haastatteluita pidetään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää voit olla yhteydessä Baronan henkilöstökonsulttiin Fridaan.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
SOS-Lapsikyläsäätiö
SOS-Lapsikyläsäätiö

SOS-Lapsikylä on lapsen oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksiensa mittoihin. Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija, palveluntuottaja sekä lasten, nuorten ja perheiden auttaja. SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.