Patruunatuotannon TYÖKALUNVALMISTAJIA

Patruunatuotannon TYÖKALUNVALMISTAJIA

Sijainti
Lapua
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
28.3.2023

Toiminnan kasvaessa haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Lapuan tehtaalle lisää laadun tekijöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Työkaluosastollamme tehdään ”monenmoista hommaa”, mm. sorvausta, jyrsintää, hiontaa eri muodoissa, kipinätyöstöä, lämpö- ja pintakäsittelyä sekä mittausta. Näihin monenlaisiin töihin tarvitsemme nyt lisää tekijöitä. Tehtävän sisältö tarkentuu valittavan henkilön kiinnostuksen ja/tai osaamisen mukaan. Sinun ei tarvitse olla valmis huippuosaaja vaan kokeneemmat työkaverit perehdyttävät sinut tehtäviin työn ohessa.

Työssäsi valmistat yksittäisiä työkaluja ja lyhyitä työkalusarjoja. Työskentelet itsenäisesti, vaihdat koneen asetukset sekä teet tarvittavat muutokset ohjelmiin. Mittaat valmistamasi työkalut joko 3D- tai optisella mittalaitteella.

Arvostamme jos sinulla on metallialan peruskoulutus. Voit olla vastavalmistunut tai jo hieman työkokemusta hankkinut.

Pärjäät työkalunvalmistuksessa, kun osaat lukea piirustuksia, tunnet eri materiaalien käyttäytymisen ja olet kiinnostunut NC-ohjauksesta sekä hallitset myös it-sovellukset perustasolla.

Keitä etsimme?

 • Etsimme motivoituneita, oppimaan halukkaita ja työstään innostuvia ihmisiä – asenteesi ratkaisee.
 • Sinulta ei edellytetä pitkää työkokemusta teollisuudesta, eivätkä alan koulutuksetkaan ole ehdottomat. Me opastamme sinut näihin erityisosaamista vaativiin tehtäviin.
 • Olet tarkka ja oma-aloitteinen, sinua kiinnostaa kättesi kautta kulkevien tuotteiden laatu.
 • Haluat olla ylpeä omasta työstäsi – sillä niin mekin olemme jokaisen ammattilaisemme työstä.
 • Yhdessä olemme enemmän ja teemme parempaa. Kaikissa työtehtävissä edellytetään yhteistyökykyä, joten olet myös hyvä työkaveri.

Millainen työpaikka on?

 • Tehtaassamme on valmistettu patruunoita ja patruunakomponentteja metsästykseen, urheiluammuntaan ja viranomaiskäyttöön jo lähes 100 vuoden ajan.
 • Pääset käyttämään nykyaikaista erikoisalan teknologiaa ja laitteita.
 • Työskentelet työkaluosastolla noin 15 hengen porukassa ja kaikkiaan saat reilut 200 uutta työkaveria.
 • Työturvallisuus on meille sydämen asia. Tarkkaan valvotut prosessit ja työturvallisuusohjeistusten noudattaminen koko tuotannossa takaavat, että teet työtäsi turvallisesti vaiheessa kuin vaiheessa.
 • Olemme itsenäinen toimija: koko tuotevalmistus suunnittelusta valmistustyökaluihin, aina tuotteiden viimeistelyyn asti on omissa käsissämme Lapuan tehtaalla.

Mitä Nammo Lapua Oy tarjoaa?

 • Maailmanluokan huipputuotteet, joiden kanssa voit ylpeydellä tehdä töitä.
 • Pitkäaikaisen ja vakituisen työsuhteen.
 • Liukuvan työajan ja työaikapankin.
 • Hyvät työskentelyolosuhteet siisteissä tuotantotiloissa.
 • Koulutuksen erikoisalan ammattiin.
 • Henkilöstöedut, jotka todentavat, että me pidämme sinusta huolen.

Toivomme, että olet valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa tehtaan palvelukseen. Työt ovat joko päivä- tai 2-vuorotöitä ja edellyttävät normaalia fyysistä työkykyä. Tehtävään valituille tullaan tekemään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys.

Valitut henkilöt työllistyvät Nammo Lapua Oy:n kirjoille toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 28.03.2023 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä 2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nammo Lapua Oy:stä työkaluosaston esihenkilö Pekka Yli-Rahnasto p. 010 5233 409 sekä Baronalta Taavi Rantala puh. 0504787748 tai Tuomas Nieminen puh. 0452266061.

 Lisätietoja löydät Nammo Lapuasta myös täältä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Nammo Lapua Oy
Nammo Lapua Oy

Nammo Lapua Oy on osa kansainvälistä Nammo – konsernia ja yhtiöllä on tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa sekä toimistot Tampereella ja Vantaalla. Yhtiön palveluksessa on n. 250 henkilöä, heistä Lapuan tehtaalla n. 220. Lapuan tehdas valmistaa patruunoita ja patruunakomponentteja metsästykseen, urheiluammuntaan ja viranomaiskäyttöön.