Perehdytys keittiöapulaisen työhön

Perehdytys keittiöapulaisen työhön

Sijainti
Turku, Aura, Raisio, Kaarina, Lieto, Naantali
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen
Hakuaika päättyy
29.5.2022

Oletko kiinnostunut työskentelemään joustavasti eri toimipisteissä keittiöapulaisen tai ruokapalvelutyöntekijän työtehtävissä, mutta osaaminen vielä puuttuu? Järjestämme perehdytyksen asiakasyrityksemme tiloissa!

Etsimme työntekijöitä, jotka ovat innokkaita kasvamaan ravintola-alan tulevaisuuden osaajiksi! Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta.

Perehdytyksen jälkeen olet valmis työskentelemään keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme Turun alueella, joten pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin työympäristöihin. Keikkailun lisäksi on tarjolla myös pidempiä työsuhteita, joissa työskentelet pidemmän jakson yhdessä työskentelypaikassa. Työ on kesällä pääsääntöisesti keikkaluontoista, syksyllä on mahdollisuus pidempiin työsuhteisiin. Työkohteet vaihtelevat kouluista, päiväkodeista ja palvelukeskuksista aina henkilöstöravintoloihin.

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, astiahuoltoa, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkiaamuihin 7-15 välille.

Työssä tarvitset myös hygieniapassin sekä voimassa olevan salmonellatodistuksen, mutta voit hankkia nämä rekrytointiprosessin edetessä.

Kiinnostuitko? Odotamme yhteydenottoasi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa