Pesulatyöntekijä maton lemppaukseen HETI

Pesulatyöntekijä maton lemppaukseen HETI

Sijainti
Hollola, Lahti
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
22.5.2022

Etsitkö kivaa keikkatyötä kenties opiskelujesi oheen tai muuten elämäntilanteeseesi sopien? Etsimme asiakkaamme palvelukeskukseen pesulatyöntekijöitä keikkatyöhön Baronalle. Työt alkavat mahdollisimman pian!

Pesulatyöntekijänä työhösi mattopesulassa kuuluvat mm. puhtaiden mattojen viimeistely ja pakkaus.

Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne, erittäin hyvä fyysinen kunto ja halu oppia uutta. Työtyytyväisyyteen vahvasti panostavassa yrityksessä sinun on mukava tehdä keikkavuorosi ja työpäiväsi sujuvat kivan työporukan kanssa kuin itsestään! Työtehtäviisi saat työpaikkakohtaisesti perehdytyksen.

Keikkatyöntekijänä sinun on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottuja vuoroja tai kieltäytyä vuorosta kohteliaasti. Tarjolla on vuoroja ma-la ja 3-vuorotyö eli vuorot ovat 6-13.30, 14-21.30 tai 22-05.30 . Tehdystä työstäsi maksetaan aina TES:n mukainen palkka!

HUOM!!! Menestyminen työssä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja erittäin hyvää fyysistä kuntoa sekä kestävyyttä!  Yhdessä vuorossa mattoja nostellaan /lempataan n 15000 kg.

Palvelukeskustyö ei sovi allergikoille.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti. Haastattelut ja valinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä Baronalle.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa