Pesulatyöntekijöitä Espooseen

Pesulatyöntekijöitä Espooseen

Sijainti
Espoo, Helsinki, Vantaa
Työsuhteen tyyppi
Hakuaika päättyy
28.3.2023

Etsitkö keikkatyötä, jonka voit sovittaa omien menojesi mukaan? Tai kenties täysipäivästä työtä? Etsimme Espoon Koskeloon Lindströmin mattopesulaan reipasta ja hyvässä fyysisessä kunnossa olevaa työntekijää.

Pesulatyöntekijänä työhösi mattopesulassa kuuluvat muun muassa puhtaiden mattojen viimeistely ja pakkaus. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne, erittäin hyvä fyysinen kunto ja halu oppia uutta. Työtehtäviisi saat työpaikkakohtaisesti perehdytyksen.

Sinun on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottuja vuoroja oman aikataulusi mukaan, mutta vähintään kolmena päivänä viikossa. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla. Töitä on tarjolla aamu, ilta ja yövuoroissa ja tehdystä työstäsi maksetaan aina TES:n mukainen palkka.

Menestyminen työssä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen tai englannin kielen taitoa ja erittäin hyvää fyysistä kuntoa. Palvelukeskustyö ei sovi allergikoille.

Otathan huomioon, että kulkeminen Lindström Koskeloon on haastavaa julkisilla kulkuneuvoilla.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi viipymättä, sillä täytämme paikat heti! Lisätietoa työtehtävästä löytyy seuraavan linkin avulla. https://youtu.be/QKHs51csEAU

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa