Pienkonehuoltaja, Konetoimi Oy Turku

Pienkonehuoltaja, Konetoimi Oy Turku

Sijainti
Turku, Raisio, Kaarina, Salo
Työsuhteen tyyppi
Vakituinen, Kokoaikainen
Hakuaika päättyy
29.9.2022

Haemme nyt asiakkaallemme Konetoimi Oy:lle reipasta ammattitaitoista pienkonehuoltajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Konetoimi Oy on metsä-, piha- ja puutarhakoneiden, varusteiden, varaosien ja tarvikkeiden erikoisliike Turussa.

Pienkonehuoltajan työtehtäviin kuuluu mm. moottorisahojen, ajoleikkureiden, ruohonleikkureiden sekä muiden pienkoneiden korjaukset sekä huollot ja uusien koneiden kasaus sekä käyttökuntoonlaitto. Lisäksi muut mahdolliset tehtävät korjaamolla. Kasaus-, huoltotyöt tehdään ohjeiden mukaisesti ja työntekijä saa tarvittavan perehdytyksen työhönsä. Työtä tehdään arkisin klo 9-17 sekä satunnaisesti lauantaisin.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta, sekä aiempaa työ- ja/tai vapaa-ajan kokemusta pienkoneiden korjauksesta ja huollosta. Voit olla joko vastavalmistunut tai jo kokeneempi tekijä. Tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen ja itsenäiseen työhön kykenevä, jolle työn hyvä laatu on tärkeää! Tässä työssä vaaditaan myös hyvää ongelmanratkaisukykyä, asiakaspalvelutaitoa, sekä vähintään B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja saada työkokemusta alansa johtavasta yrityksestä. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto, taustallasi vahvan organisaation tuki, sekä vaihtuvat erilaiset henkilöstöedut!

Työsuhteesi solmitaan aluksi Baronan kanssa, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua Konetoimi Oy:lle.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan syys-lokakuun aikana.

Jaa

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Ida-Maria Yli-Nissilä
Ida-Maria Yli-Nissilä
Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronalta Ida-Maria Yli-Nissilä (0504003817) tai Miia Koivisto ( 0505172697) arkisin klo 9-15. 050 400 3817